Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Padające CH1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś gdy chciałem zmienić game z lv. 99 na game z 250 przy każdej próbie zalogowania pada ch1.Nie wiem co może być przyczyną. Zauważyłem , że przy każdej zmianie game na inne od orginalnego z plików co chwile pada ch1. Wie ktoś o co może chodzić?

Bardzo proszę o szybką odpowiedź lub kontakt gg:150339.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Pong jest na 100% prawidłowy sprawdzałem go 2 razy. Przed próbą zalogowania przy uruchamianiu ch1 wyskakuje mi : Adress already in use (co znaczy ze jest wlaczone) , po probie zalogowania moge uruchomić ch1 od nowa bez tej informacji co znaczy , że channel nie był włączony.Z tego wnioskuję , że pada po próbie zalogowania :).

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Adress already in use oznacza że port z którego korzysta plik game jest już używany, dzieje się tak, jeżeli np włączysz channel, nie zabijesz go i puścisz go jeszcze raz. Albo kiedy masz w 2 channelach te same porty.

sygnatura2.png

Opublikowano

Adress already in use oznacza że port z którego korzysta plik game jest już używany, dzieje się tak, jeżeli np włączysz channel, nie zabijesz go i puścisz go jeszcze raz. Albo kiedy masz w 2 channelach te same porty.

Wiem co to oznacza.Chodziło mi o to , że jak włącze serwer przed próbą zalogowania i sproboje go uruchomić go jeszcze raz to wyskakuje komunikat : Adress already in use. A po próbie zalogowania moge uruchomić ch1 jeszcze raz ale komunikatu już nie ma , normalnie sie uruchamia tak jakby było wyłączone wcześniej.

Random Crashes Game. Wpisz sobie w google.

Znalazłem coś na epvp. Jeżeli nie zadziała mi teraz game2089 to wgram te diffy

Sygnaturki:

bez1l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...