Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]easy metin2 kupno

avers1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie!

Czy opłaca sie kupić em2 na 30 dni za 7 euro? mam akurat kase na paypalu? i czy jest taka opcja zeby zbierał tylko czekoladki,róże i naszyjniki,buty branze? a reszty nie? Czy kupuje automatycznie poty jka sie skończa?

Chciałbym na tym zarobić troche yang na serwerze solar puściłbym z 5 botów? i najlepiej gdzie i co dropic aby zainwestowane pieniądze sie zwróciły?

cWd6aQ==.png

Opublikowano

Ja kiedyś jak em2 było darmowe to robiłem 3konta 18/19 lv woja mentala silne na M wbijałem i duchowe potem szedłem każdym kontem na inne ch do lochów małp i dropiłem medale dziennie z 3 kont miałem ponad 100 medali, kiedys to one stały po 5kk i dziennie zyski mnie zadowalały. Na solar medale stoją po 100k czyli zysk z jednego dnia wynosił by 10kk przy 100% sprzedaży medali to jest mój sposób i najbardziej według mnie doceniony. Jeśli chodzi o kupno potów tak easy metin2 sam chodzi po poty do miasta i wraca spowrotem na miejsce expienia/dropienia, Możesz też w nim wybierać co ma podnosić a czego nie, poty też możesz zaznaczyć ile potów ma kupić np 600 red i 200 blu i idzie je kupić.

Myślę że pomogłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...