Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Vip Hack

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo panowie , Chcę się dowiedzieć czy jak zakupię Vipa mam 100% pewność,że nie dostane bana ?

Chcę używać samych chamsów ;x Z góry thx.

9368_gold.png

Opublikowano

moim zdaniem nigdy nie ma takiej pewności ale wątpie że cie wyłapią ja gralem na chamsach ok pół roku a konto dalej stoi bez skarg i bana ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Omuś z takimi rzeczami wal na GG

Vip nie wysyła logów więc bana"na" za nie ,nie dostaniesz.

Możesz grać na chamsach tylko tak żeby nikt sie nie zjarzył jezeli poleci jakis report odrazu kasujesz hacka i problem z głowy.

@iLove ten guru który wymyślił to o tej gumce to ja ^.^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Vip nie wysyła logów, jak będziesz używał TYLKO chamsów, to masz 99.98% szans że nie wyłapiesz bana, sam cisnołem na moim koncie głównym na vipie ok 3miechy z chamsami itd i nie ma bana;]

Opublikowano

Jeżeli nie zrobią ss to nie. Chociaż zawsze jest prawdopodobieństwo wykrycia cheata np. po update.

Wniosek VIP zmniejsza prawdopodobieństwo wykrycia, ponieważ mniej osób na nim gra + dodatkowe blokady. Tak więc jak nie będziesz jechał na telekillu itp. to prawdopodobieństwo wykrycia to 95% .

1365881062-U68160.png

Opublikowano

jak to ktoś kiedyś tutaj mądrze powiedział "każda gumka kiedyś pęknie" ;] dziwi mnie tylko, że TY zadajesz takie pytania... o.O

w innych tematach tego typu sam nie raz się wypowiadałeś udzielając innym odpowiedzi ;)

jeżeli masz zamiar używać GA to dostaniesz bana szybciej niż myślisz, ale możesz też napisać do nexona z pytaniem "jaką mam mieć pewność że nie dostanę bana na vip hacku only WH ?" :)

@nn

acha okej haha ;D

ehh.:)

Opublikowano

jak to ktoś kiedyś tutaj mądrze powiedział "każda gumka kiedyś pęknie" ;] dziwi mnie tylko, że TY zadajesz takie pytania... o.O

w innych tematach tego typu sam nie raz się wypowiadałeś udzielając innym odpowiedzi ;)

jeżeli masz zamiar używać GA to dostaniesz bana szybciej niż myślisz, ale możesz też napisać do nexona z pytaniem "jaką mam mieć pewność że nie dostanę bana na vip hacku only WH ?" :)

@nn

acha okej haha ;D

Omek zmienny jest . Dostanę bana to zacznę grać w co innego.Z resztą ca i tak mi się znudziło,więc nie będę płakał za kontem ;)

@topic .

1329249073-U144516.png

Te czerwone kropki oznaczają hack detected ?

9368_gold.png

Opublikowano

Omek zmienny jest . Dostanę bana to zacznę grać w co innego.Z resztą ca i tak mi się znudziło,więc nie będę płakał za kontem ;)

@topic .

1329249073-U144516.png

Te czerwone kropki oznaczają hack detected ?

ehhh...oznaczają, że hacki są wyłączone....tzn. offline

ehh.:)

Opublikowano

Te z czerwonymi kropkami zgaszone przynajmniej tak było a na stronie GA te czerwone są online a te żółte trójkąty offine

Opublikowano

Te z czerwonymi kropkami zgaszone przynajmniej tak było a na stronie GA te czerwone są online a te żółte trójkąty offine

Na pewno ? Nie chcę wydać kasy na marne .

9368_gold.png

Opublikowano

Omek... po co płacić za Vipa i tylko używać chams... jak możesz użyć moda, i przestrzegać paru "praw aby nie dostać bana" i jedziesz...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Omek... po co płacić za Vipa i tylko używać chams... jak możesz użyć moda, i przestrzegać paru "praw aby nie dostać bana" i jedziesz...

Mniej więcej to samo powiedziałem mu na GG ale on woli vipa bo ma tam np no recoila.

Na stronie hacki on w loaderze off ja radze ci zaczekać nie kupuj narazie aż sie to nie poprawi bo to oni mają taki błąd że tu jest inaczej i tu inaczej ;))

A w ciemno moze sie nie oplacic kupywac

Opublikowano

Jeszcze dojedziesz do LTC albo wyżej ;D

I kilka broni pozmieniaj ^^

(Tak odemnie) Mi vipa zawsze szybko wykrywało ( na drugi dzień permiszon x_x )..nie mówię już o publicu..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeszcze dojedziesz do LTC albo wyżej ;D

I kilka broni pozmieniaj ^^

(Tak odemnie) Mi vipa zawsze szybko wykrywało ( na drugi dzień permiszon x_x )..nie mówię już o publicu..

Jak odpalałeś Telekilla to się nie dziwię ; p

Dobra już wiem co do loadera . Mają konserwację i loader jest off .

9368_gold.png

Opublikowano

Same chamsy = 100% bezpieczeństwa.

btw. używaj sensora na mapach,żeby była wiarygodność,jak będziesz robił prefire :D

boyka.jpg

Bywalec
Opublikowano

Czerwone kropki oznaczają, że nie masz kupionego hacka.. Trójkaty, że off lub detected.

Tak jak up. Sensor i jest git. :D

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Ja na drugim swoim koncie ( CPT5 ! ) czasem jadę na GA ( od około pół roku,co jakiś czas ) I caaaały czas konto jest w jak najlepszym porządku ;]

Oczywiście Gramy z rozwagą.Chamsów używamy,klikając wcześniej sensorem,żeby nie było przypału.

Co do Aima,jeśli chcesz go używać,to polecałbym to robić TYLKO I WYŁĄCZNIE na snajperkach ( z trickiem snajpa-nóż / snajpa-snajpa ),gdyż wtedy nikt nie wyczai,że jedziesz na aimie :]

Oczywiście im wyższą rangę posiadasz,tym mniejsze ryzyko na bana ( mnie na CPT nikt nie wyzywa od cheatera ;] )

boyka.jpg

Opublikowano

Czerwone kropki, hack jest wyłączony.Kupisz kredyty dajesz CA EURO, dajesz activate, potem sTREAM czekasz aż na górze wyświetli się że haczek został wstrzyknięty, odpalasz CA i juz.Ale tak jak pisali @UP skoro chcesz tylko chamsa to moda pobierz :P.

Opublikowano

Same chamsy = 100% bezpieczeństwa.

btw. używaj sensora na mapach,żeby była wiarygodność,jak będziesz robił prefire :D

Chodzi o ten senson ze sklepu za gp ? :D

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...