Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Coupon Change booth

niemaproblemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem czy był taki temat bynajmniej nie mogłem znaleźć.

Jest oto sprawa;

Coupon Change booth

Mógłby mi ktoś napisać co to jest stealth badge wiem że jakaś odznaka ale nie wiem co to daje akurat

tak samo z sr2 veresk na jaką klasę to jest?? wydaje mi się że na medic- engineer

i ta M240B :)

Do tego chciałbym jeszcze wiedzieć co najlepiej się opłaca wymienić za te kupony :)

Z Góry dziękuję :) będą Like IT :)

Opublikowano

stealth badge jest to odznaka która ukrywa twój lv.

Moim zdaniem najlepiej sie oplaca kupic za kupony mp7a1 lub cx4storm.Zalezy na jakich mapach grasz.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

CX4 to okropna broń.. Najlepiej brać MP7, też wziąłem i jestem w pełni zadowolony.

@DOWN

A ja wziąłem i żaluje :P No cóż każdy ma swój gust :P. Szczerze mówiąc wole K1.

Opublikowano

to zależy jakie bronie kto ma, jak masz już full zestaw pod klasy to zbieraj na szybkie przeładowanie

jak nie grałeś jeszcze cx4storm to sobie weź ;>

ja wziąłem i nie żałuje :D

graphic.png

Opublikowano

Tak masz racje SR2 veresk raczej jest na medika/Engineera. M240b to jest " większy sprzęt " No wiesz chodzi mi o bronie np. m60 to jest dosyć podobna broń. M240b ma dosyć wielki odrzut . Damage dobre. Co tu pisać jak nie masz na co wydać couponów to ci polecam m240b ale najlepiej brać mp7a1 broń ta nie jest idealna , ale świetnie mi się nią gra . Wydaje mi się , że m240b jest na Assualta i Heavy troopera , a co do cx4storm to równierz nie polecam tzn. broń nie jest zła , ale nie opłaca się na nią wydawać couponów . Polecam mp7a1 :D

xtiger54.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim :) Macie PO Like :)

Edit: A jeszcze jedno pytanko :P bo miałem przerwę 9 miesięcy i do kiedy będzie ten event z tymi kuponami ??? TO M240B na jaki slocik jest?? pewnie na 5 ale nie jestem pewien :)

Opublikowano

Dzięki wszystkim :) Macie PO Like :)

Edit: A jeszcze jedno pytanko :P bo miałem przerwę 9 miesięcy i do kiedy będzie ten event z tymi kuponami ??? TO M240B na jaki slocik jest?? pewnie na 5 ale nie jestem pewien :)

M240B tak jest na 5 slot i do klasy asallut

Opublikowano

mp7a1 bierz... albo jak lubisz grac snipem to bierz sr2 veersrek, to bron jak maszynowa, ma 20kul na 5 klipow i jest na 2 slot i ma przyblizenie

takze polecam dla snipa albo hevy-iego

@ wlasnie dzis mialem 35 kuponow i wymienilem - miodzio bron, niezle napierdziela ;D

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...