Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] hack.

n3vaeh473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. wiem, że wszyscy piszą, że te tematy itp. to spam, ponieważ samemu można poszukać na spisie, ale nie ma tam żadnego hack'a z Chams'em. przeszukałem wszystkie tematy, ściągałem i nic, żaden nie działa, włączałem z wyłączonym antyvirusem i też nie działa ;x napisałem ten temat, po to, żeby otrzymać hack'a z Chams'em, nic więcej nie potrzebuję, nie wyskakiwać mi z Sirosix'em, bo nie hula, ani Cyno Cheat'em WR, bo crashuje po 2 min. gry, całymi dniami siedzę i czekam na nowe hacki z nadzieją, że w końcu pojawi się ten właściwy, jakby co mam Windows'a XP, 32-bitowego, z góry wielkie dzięki i za pomoc nagradzam plusikiem :)))

i jeszcze jeżeli można to napiszcie co mam zrobić skoro ściągam hack'a i jest tylko plik dll., bo w większości jest tak, że jest jeszcze plik do odpalenia, za to, również plus będzie.

Opublikowano

Ja tak samo szukam hacka z chamsem i no recoil, ale i tak nikt takiego nie wstawi np. sirosix dziala godznike a dzis wwieczorem party program detected....... Nie wiem co robić.

Opublikowano

dobra sluchajcie pobieracie CYNO i instalujecie net fameworki 4.0+i nie craszuje mi po 2godz mam win xp 32x wiec... czekam na 2 + ;p DOWNLOAD;jest na mpc w spisie .... ;]

ma wasze opcje....

Plik do odpalenia to jest iniector szukaj tam sam... ;http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dziaajcych-injectorw/

1051tuq.png

-co robisz?
-szukam szczęścia.
-w lodówce?
-no gdzieś do cholery musi być!

BAW SIE Z NAMI Z DEBILAMI ! :p
Opublikowano

no wiem, słyszałem o tym inject'orze, ale nie wiem jak to zrobić, to mam ściągnąć injector i zmienić nazwę injectora na taką jak plik dll. tylko, że w injector'rze ma być końcówka exe a nie dll i odpalić injector zamiast hacka, po czym WR?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...