Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]dotyczące gry.

damiano18855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam osoby , która ''oswoi'' mnie z grą. Gram pierwszy raz w 4story , a właściwie będe grał , bo dopiero ją będe ściągał , a że mam neta ''powolnego'' zajmie mi to troszke czasu . Jakby jakaś osoba była zainteresowana mi pomóc to piszcie na pw.

I jeśli moglibyście mi napisać jakieś porady dotyczące gry ... to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

To jest ,że tak napisze duża gra ..

radziłbym poczytać trochę poradników , które znajdują się na oficjalnym forum 4story .

tam wiele rzeczy jest wytłumaczone ;)

W moim przypadku było tak ,że na 15 lvl'u doszedłem do gildii która mówiła mi co i jak i oswoiła mnie z grą ,nawet pomagali w trudnych sytuacjach związanych z misją czy pieniężnych . Radziłbym tobie robić uważnie misje , przede wszystkim czytać o co w nich chodzi to samo w sobie cię już oswoi z niektórymi mapami itd .

Dojdź do jakieś gildii , tam na pewno ktoś stopniowo będzie ci tłumaczył rzeczy których nie rozumiesz ; <

sam nie gram długo w 4story #_#

Możesz mnie spotkać w grze jako :Quizz Łucznik lvl 71+lub ZizQ Kapłan Lvl 55+ ^^

to z przyjemnością pomogę ^^

Nie gram na razie bo laptop w naprawie , a tylko na nim mogę w pełni grać w 4s .

Serdecznie Pozdrawiam i życzę szczęścia z 4story ;)

Bardzo interesująca gra ^^

bleach%20tag.png
Opublikowano

Myślę że pomoc ci jest nie potrzebna, gra jest sama w sobie bardzo łatwa. Już na początku gry zauważysz, że jest auto-nawigacja (tzn. Jeśli klikniesz na odpowiedną ikonkę, to automatycznie idziesz ''do misjii'') Pozatym z wbijaniem Lvl nie ma problemu bo dość łatwo się expi.

TrollololololololololooO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...