Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

j.polski Szkoła podstawowa

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tym zadaniem:

Używając przymiotników i innych części mowy, opisz w pięciu zdaniach rozwiniętych sytuację przedstawioną na ilustracji.Określ przypadek,liczbę i rodzaj użytych przez ciebie przymiotników.

obraz(ilustracja)w spojlerze:

17121479238956552729.jpg

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Pisz:

Dzieci, które lubią placki , bawią się na drewnianych sankach w zimną zimę.

jak to napiszesz, to dostaniesz 2 ;D

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Pisz: Na ilustracji widoczna jest piękna ,duża,snieznobiała góra. Na górę,wchodzi mała dziweczynka ciągnac ze sobą małe sanki . Z boku śnieznej góry zjeżdża dziewczynka ,na (np. brązowych) sankach . Widać jeszcze małego chłopca z roześmianą buzią który zjeżdża na zielonym jabuszku. Na samej górze mała śliczna dziewczynka przygotowuje sie do zjazdu

albo

Podczas ferii zimowych czworo dzieci bawiło się na dworze.Dwoje dzieci zjeżdżało na sankach,widać że świetnie się bawili.Na górę wspinał się niski chłopiec z sankami.Na szczycie góry stał bałwan,udekorowany marchewką i kamykami.To na pewno było dzieło małych,zimowych sportowców.

Przymiotniki:

zimowych-l.poj.(bo feriE),r.m

niski-l.poj,r.m

małych-l.mn,r.m-os

zimowych - l.mn,r.m-os

Proszę o + :P

Opublikowano

@up dzięki idzie like a @2up spam Temat do zamknięcia

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...