Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Mega Unlocker od GASGUN [v1.5.387]

INT3RFECT0R3M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam taki problem, otóż ustawiam sobie klasę, tylko daję camo, nie zmieniam serii ofiar, ani tego drugiego (nie wiem co to jest :P) i nie chce mi się odblokować 31 lvl. Jeszcze jak za pierwszym razem włączyłem i ustawiłem na MP7 to zadziałało, ale teraz nie chce. Bardzo proszę o pomoc :)

A ściągnąłeś aktualizacje ? ja mam wersje 1.5 ta najnowsza coda i po prostu musisz najpierw zaznaczyć steam i będzie ok

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Znaczy żadne bo jeszcze go nie włączyłem ale pamiętam że z MW2 trzeba było wpisywać odpowiednie liczby w dziale stats na filmiku nic o tym nie ma

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem po ściągnięciu i odblokowaniu wszystkich tytułow i emblematów nie moge włączyć singla wyskakuje komunikat :

" W tej chwili gra jest niedostępna.

Spróbuj ponownie za jakiś czas. "

Wie ktoś co trzeba zrobić ?

Opublikowano

Kolega Gasgun z tego co wiem ma bardzo dobre cheaty, które nie jedna osoba poleciła, jak dla mnie perfect. Polecałbym jednak, by dodano screeny. Ale film też dobry! Polecam hack'a - oceniam go 7/10.

Chociaż większości nie działa.. .Może ten hack jest kompatybilny z windowsem 7, a jeśli macie innego to może wam nie działać.. Niektóre hacki nie są kompatybilne z XP, a przynajmniej do nowych gier. Pozdrawiam!

Kraass - Ty raczej masz XP, więc możliwe że hack jest na 7 ;/.

chemikxx - prawdopodobnie problem tkwi w tym ,że level broni dostaniesz po jej użyciu.

Ja kliknąłem bym miał bronie na max lv i dopiero gdy użyłem tej broni to go dostałem.

Jeśli Ty nie dostałeś, nie wiem w czym tkwi problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...