Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]USA CZY ROSJA

ZNAMcieXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie

w jakie niszczyciele powinienem isc rosyjskie czy USA.

Zalezy mi aby czolg nie padal na 1 strzal ale tez zeby dmg duze mial.

Prosze pisac czy w rosyjskie czy USA i tez dlaczego

z gory dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak a wiec dla mnie do piatego tieru rosyjskimi TD to była porażka dopiero na SU-85 z 107 zaczyna sie gra, a jezeli mial bym zaczynac gre od nowa to bym poczekal do7.3 i pobawil sie nowymi amerykanskimi TD z ruchomymi wierzami

Opublikowano

za to amerykanskie celne i niedlugo obrotowa wieza tak jak w normalnych czolgach :) amerykanskie maja wiecej pancerza i moze odrobine slabsza predkosc max

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Wieża przynajmniej moim zdaniem + nie będzie, łatwiej wykryć a to co w temacie z nowościami na zdjęciach marnie opancerzone.

Opublikowano

Odrobinę słabsza prędkość? ha ha T95 prędkość maksymalna 13km/h ... To jest ruszający bunkier fakt, że z przodu 305mm pancerza i że żadne działo w grze nie ma takiej penetracji no ale wieź tym się rusz. Polecam iść w Rosyjskie TD Obiekt 704 to jest to :)

Opublikowano

pomysl czy su-152 jest tak szybki jak t25? no.. a nim dojdziesz do t95 albo do obiektu706 (u.f.o.) to ja chyba bede mial t110

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Ja bym wybral usa poniewaz ma troszke lepsze wedlug mnie ale wybierz ta ktora lubisz grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...