Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]LomaxMt2

Snieg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno pobrałem lomaxmt2 zaktualizował mi się gdy loguje się wybieram postać to mnie automatycznie wywala co robić?

Pomogłem DAJ Lubie to!

Opublikowano

Pobrać moda link : www.metin2mod.tk :)

1.Wkleić do metina

2. Uruchomić

3.Szukasz tego serwa. (Napewno tam jest)

--------Inny sposób--------------

Pobierz lanuchera i wklej go do metin2 lub jakiegoś innego serwa którego masz na kompie.

-----------Kolejny sposób----------

Pobierz na nowo clienta.

Informacje na witrynie MPCforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych.

Mój regulamin:

1.Zrobić coś porządnie.

2.Zawsze wszystko robie na czas.

3.Pomoge każdemu.

Materiały zawarte powyżej są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

Opublikowano

Zaloguj się na inne ch często miasta się bugują i ciałają np na ch3 popróbuj na pewno pomoże ;] Chyba że masz jakieś errory :]

Jeżeli nie grałeś na serwerze nie komentuj go !

Nie oceniaj prezki tylko serwer !

The-West-468x60_pl_PL.jpg

<-kliknij w obrazek -za rejestracje tym linkiem dostajesz niezłe itemy startowe , przyda Ci się to na 100% :)

Zapraszam do gry w League of Legends :) Link:http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f2ba86a50611938929073

Opublikowano

Jak inne ch nie działa to nie wchodz na konto 5 minut odbuguj na stronie i wejdź za 30 min ; ) Najlepiej na ch3 lub ch4

Members | ProUser | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...