Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem da się odkręcić bana ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tak, jak to już wyżej napisano: Powinieneś się upewnić, że jesteś w stanie grać do końca.

Skoro bluescreen, to wina tylko i wyłącznie po stronie użytkownika.

Specjalista
Opublikowano

No pewnie moja wina że bluescreen wyskakuje :D

Tak samo jak komuś wyjebuci korki też jego wina? :P

no tak

jak raz grałem z kolegami to zabrali nam prąd w mieście i wszystkich wywaliło (hehe fajnie tak grasz sobie grasz, a tu patrzysz przeciwna drużyna cała wyszła :D)

no i dostaliśmy po warnie,

ich wina jest jedynie jak server padnie

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

A jak ty się czujesz jak grasz np: 2 vs 3 ?

My z typem raz 2v3 wygraliśmy.

Singed + Teemo.

I wygrywaliśmy 2v3..

Opublikowano

My z typem raz 2v3 wygraliśmy.

Singed + Teemo.

I wygrywaliśmy 2v3..

I kogo to obchodzi ?

Obowiązkiem gracza jest upewnić się, że będzie mógł zagrać całą rozgrywkę. Bo to psuje innym grę.

Jeśli jest to Twój pierwszy ban, to tylko na 1 dzień. Potem tydzień.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@Up

Zdania od BO się nie zaczyna...

Co do bana/u. Nie masz co liczyć na odbanowanie przed upływam kary. Sam zostałem zbanowany na miesiąc, za nazbierane raporty ^^ i w odpowiedzi dostałem jedynie wklejony wzór. Oni nie czytają tego co do nich piszesz, tylko patrzą na kategorię, a następnie wklejają gotowy wzór. Zmieniłem trochę temat, aczkolwiek nie ma szans, abyś został odbanowany. W każdym razie najpierw dostaje się bana na 1 dzien, później na 3, następnie znowu na 3 i po 4 banach dostaje się bana na miesiąc. Ja dostałem na miesiąc od razu, gdyż wyzywałem się z graczem "wyższych szczebli". Si ja!

FyvzeeY.png

Opublikowano

Możesz zwrócić się do supportu np. jak miałeś nieoczekiwane problemy z internetem , nie z twojej winy .

btw. Pisz do supportu .

Opublikowano

Jeśli to twój 1 ban to na 1 dzień więc nie wiem o co płacz.

Ale skoro pytasz sie jak odkręcić bana to znaczy że dostałeś na wiecej niż 1 dzień a skoro dostałeś na więcej niż 1 dzień to znaczy że już wcześniej zdarzało ci się wychodzić tak wiec wciąż ban jest z twojej winy i zasłużony :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...