Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w związku z Retail'em na TMP9.

michaaal18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś wie jak długo będzie ten Retail w MP? Chciałbym go kupić a będę mógł dopiero 24 lutego, i zastanawia mnie czy jeszcze bedzie?

pozdro :D

Opublikowano

Na 100 % Retaila już wtedy nie będzie.

Do kiedy ? Tak samo jak bym spytał się Ciebie, nikt tego nie wie - ale pewne jest że nie za długo : p

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

Raczej bedzie, bo niedawno zostal dodany.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Raczej bedzie, bo niedawno zostal dodany.

No właśnie, też mi się tak wydaje że powinien być.

bo to jest okazja, a i jeszcze jedno pytanko czy jak go kupię za G1 to dostane promo za każde 400 wydane?czyli tak jakby powinenem 4 promo dostać.

Opublikowano

No właśnie, też mi się tak wydaje że powinien być.

bo to jest okazja, a i jeszcze jedno pytanko czy jak go kupię za G1 to dostane promo za każde 400 wydane?czyli tak jakby powinenem 4 promo dostać.

Jeżeli wybierzesz opcje płacenia kredytami to owszem, dostaniesz za każde wydane 400g1 promocoda. Nie różni się to zupełnie od tego jakbyś kupował zwykłe bronie w MP.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nie jestem pewny czy będzie, bo retaile są już bardzo długo w MarketPlace i mogą nie długo je zdejmować a, że TMP jest też retailem to wątpię żeby tak zostawili jedną broń :) I chyba zdejmą z MP wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...