Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Czarny ekran

HTAWIWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem jak wchodze w wrr to jest czarny ekran i pisze mi takie cos Program Warrock.exe przestał działać

co robic Dam Lajki:D

Opublikowano

Możliwe, że masz jakiegoś robaka na kompie albo anty wirus Ci blokuje WarRock'a, jeżeli zmieniałeś ostatnio anty wirusa albo aktualizowałeś, to wejdź w opcje tego anty wirusa i tam powinna być opcja "wyjątki" dodaj tam cały folder z WarRock'iem, jeżeli to nie pomoże, przeskanuj komputer, zrób Check Files, jak to nie pomoże to pobierz od nowa WarRock'a i zrób re-install.

Opublikowano

Możliwe, że masz jakiegoś robaka na kompie albo anty wirus Ci blokuje WarRock'a, jeżeli zmieniałeś ostatnio anty wirusa albo aktualizowałeś, to wejdź w opcje tego anty wirusa i tam powinna być opcja "wyjątki" dodaj tam cały folder z WarRock'iem, jeżeli to nie pomoże, przeskanuj komputer, zrób Check Files, jak to nie pomoże to pobierz od nowa WarRock'a i zrób re-install.

Robiłem check files i nic nie pomogo nadal ten sam problem i nie mam żadnego ''Robaka'' ponieważ dopiero robiłem formata kompa

Opublikowano

Wejdź w Kwarantanne antyvirusa, i jeśli tam znajdziesz jakieś pliki warrocka, to dodaj je do wyjątków.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Wejdź w Kwarantanne antyvirusa, i jeśli tam znajdziesz jakieś pliki warrocka, to dodaj je do wyjątków.

Nie bo mi nie zablokował anty virus tylko po prostu jak wchodze mam czrany ekran i mi pisze

Warrock.exe przestał działać

Opublikowano

No to jest właśnie przyczynia działania anty wirusa, dla chcącego nic trudnego, wejdź i zobacz, czy Ci blokuje czy nie a nie się spinasz i stawiasz na swoje.

Opublikowano

Napisz jaki masz system XP, Vista, 7?

Czy jest to system 64bitowy czy 32bitowy.

I najważniesze dodaj screena bo nie wiadamo jak dokładnie ten błąd wygląda.

Brzmi on "Wystąpił błąd z aplikacją WarRock.exe i została ona zamknięta" lub "Program WarRock.exe nie odpowiada" czy może zupełnie inaczej?...

32354141673387527780.png

Opublikowano

No to jest właśnie przyczynia działania anty wirusa, dla chcącego nic trudnego, wejdź i zobacz, czy Ci blokuje czy nie a nie się spinasz i stawiasz na swoje.

nie blokuje mi i w kwarantannie nic nie ma żadnego pliku warrock

Napisz jaki masz system XP, Vista, 7?

Czy jest to system 64bitowy czy 32bitowy.

I najważniesze dodaj screena bo nie wiadamo jak dokładnie ten błąd wygląda.

Brzmi on "Wystąpił błąd z aplikacją WarRock.exe i została ona zamknięta" lub "Program WarRock.exe nie odpowiada" czy może zupełnie inaczej?...

Więc tak mam sytem win 7 32 bitowy a dokladniej mi pisze Program

Warrock.exe przestał działać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...