Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Przepraszam wszystkich moderatorów forum oraz adminów za robienie lekkiego spamu na forum, lecz po przeczytaniu mojego tematu sami zrozumiecie dlaczego to zrobiłem. Otóż, grałem na MySRO jakieś 2 tygodnie ... Kolega miał dwa konta, więc podzielił się jednym ze mną... Było to konto zakupione na allegro za jakieś marne grosze. Niestety nie byłem zbyt wtajemniczony jeśli chodzi o mySro i nie wiedziałem, że można zmienić hasło. Szczerze mówiąc bardzo się wkręciłem na tym serverze i dużo czasu poświęciłem grze. No ale wszystko co dobre szybko się kończy. Konto zostało oscammowane przez poprzedniego właściciela... Moja gra na tych pasach nie ma już wiekszego sensu, bo jeśli ktoś raz okradł konto, zrobi to drugi raz i trzeci. Jak każdy z was dobrze wie, rejestracja jest zamknięta, a sposób z podmianą "3" na "2" w końcówce linku także nie działa. Zwracam się wiec z wielką prośbą, dla tych osób które posiadają jakieś puste konta razem z pasami na stronkę mysro, abym mógł zmienić hasło w grze. Z całym szacunkiem dla każdego, ale po przeżyciu czegoś takiego nikomu się nie ufa. Naprawdę przepraszam całą załogę mpcforum, dobrze znam regulamin i wiem, że nie można prosić o konta, ale inaczej nie da się tego załatwić. Myślę, że jest to lepsze rozwiązanie niż PW do każdego z was na forum. Przepraszam jeszcze raz ! Kontakt: forum pw. Pozdrawiam ! Szymon.

Opublikowano

Co z tego, że dostaniesz dane do konta razem z ID i PW do Forum, jak i tak się nie da zmienić passów do gry tylko na forum :s

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Jesli dostane ID i PW na stronke mySro.cn i oprocz tego pasy do gry czyli te cyferki ... To po zalogowaniu na strone jest mozliwosc zmiany hasla na inne cyferki. Wiec dlatego tez bardzo mi zalezy na takim koncie i szukam kogos kto mógłby mi to umozliwic. Nie prosilem tutaj kiedys o konto tylko szukalem u kolegow .. no i dostalem lecz je oscammili, wiec teraz dopiero mnie przytarło.

Opublikowano

po1 gdyby kazdy kto chcial by miec tam konto i by tu napisal to by na 20 stronach sie nie zmiescilo

po2 zmien kolegow

po3 naj** im chyba ze jestes bolkiem z gietkymi lapkami

po4 20%

Opublikowano
po1 gdyby kazdy kto chcial by miec tam konto i by tu napisal to by na 20 stronach sie nie zmiescilo

po2 zmien kolegow

po3 naj** im chyba ze jestes bolkiem z gietkymi lapkami

po4 20%

@sex12 :

Ad1. Tak to prawda, lecz tylko nieliczne osoby posiadaja jakiekolwiek puste konta do MySRO i w dodatku siedzą cicho w temacie "Konta do oddania" ... więc nie ma innej rady jak założenie takiego tematu w mojej sytuacji, która jest priorytetowa.

Ad2. Nie ojeb** mnie kolega, tylko koleś od którego wcześniej kupił konto, a następnie mi je dał (zakup był jakieś 2 miesiące temu)

Ad3. Z chęcią bym to zrobił, ale nie wiem jak wygląda sprawca, poza tym do jego wsi mam jakieś 400km oraz brak dokładnego adresu.

Ad4. WTF ? ^^

Opublikowano

Zamykam.Sayid idź się wypłacz ale nie na tym forum.

//Close

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...