Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnosnie dropu szkaty amora z bossa

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy z bossa ,, chodzaca malpa " jest szansa na drop szkaty amora na 54 lv ? Czy moze dropnac?

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Z chodzącej małpy podobnie lecą szkaty amora jak z lorda, bo bije na dwie postaci. Na chodzącej małpie 35lvl mental wydropilem ich 8,a na lordzie niestety tylko 6,wiec z chodzącej małpy lecą podobnie szkaty jak z innych bosów,wystarczy podwójny drop i troche szczescia jak to na metku bywa.

Opublikowano

Nie dropniesz, różnica lv jest za duża.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No to tak, na lordziej nie ogarniam. Mam pro eq, duzo defa i hp, rib +9 28 %, ale to za malo. gram mentalem 540 defa i biore polowe spotu na klate, ale resp z lordem mnie wybija. Nie probowalem z buffem ;p 35 2 skile na m. Dzieki za pomoc. do zamkniecia

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

No to tak, na lordziej nie ogarniam. Mam pro eq, duzo defa i hp, rib +9 28 %, ale to za malo. gram mentalem 540 defa i biore polowe spotu na klate, ale resp z lordem mnie wybija. Nie probowalem z buffem ;p 35 2 skile na m. Dzieki za pomoc. do zamkniecia

idz na Wodza / Metki 45 / 50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...