Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Free G1

Narutosx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Poszperałem troszkę na YT i znalazłem filmik gdzie pokazane jest jak zdobyć free G1 do WarRock`a . Zrobiłem konto , wybrałem Ile G1 potrezbuuje . Czy te 9 wejść wystarczy ? Czy to Ci co wchodzą to muszą sie zarejestrować czy jak ? Proszę o wystłumaczenie . Oto Link film yt daj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tworzysz konto na stronie. Aktywujesz je poprzez email.

Następnie przenosi Cię do strony w której widzisz swój "Referral link". Dzięki któremu możesz zapraszać innych do stworzenia konta na tej stronie. Za każdym razem, kiedy kogoś zaprosisz, przyznawany będzie 1 punkt. A żeby dostać swój "prezent", czyli w tym przypadku 2000g1 musisz uzbierać 14 takich punktów.

Podobne oferty są na PS i FunUP'e.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Tworzysz konto na stronie. Aktywujesz je poprzez email.

Następnie przenosi Cię do strony w której widzisz swój "Referral link". Dzięki któremu możesz zapraszać innych do stworzenia konta na tej stronie. Za każdym razem, kiedy kogoś zaprosisz, przyznawany będzie 1 punkt. A żeby dostać swój "prezent", czyli w tym przypadku 2000g1 musisz uzbierać 14 takich punktów.

Podobne oferty są na PS i FunUP'e.

autor wie o co chodzi (pisałem z nim na pw)

ale wysłał kolegą tego linka (14 kolegów :x)

koledzy sie zarejestrowali i mu nic nie doszło...

graphic.png

Opublikowano

a to ta strona bee premium ;d no rzeczywiscie daja te punkty tylko zeby je otrzymac kazdy zarejestrowany lacznie z toba musi wypelnic oferty jesli je dobrze wypelni to wtedy dostaniesz punkt za to ja ja zrobilem jak trzeba a oferty w trakcie sprawdzania juz miesiac wiec nie warto lepiej na play span robic reklamy niz tam ;d

1322392946-U421083.jpg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...