Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:R][Problem] Assasins creed revelations

Wiiitam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie więc kupiłem assassin creed revelations.Ale miałem reset windowsa i cały system od nowa.Postanowiłem sobie zagrać ale płytka mi się zniszczyła i nie chciała się odczytać.Więc pobrałem z internetu bo miałem klucz a nie opłacało się kupić nowej gry skoro mam klucz.Chciałem pożyczyć od kolegi ale żaden nie miał.Więc pobrałem sobie wersje z wyciętymi video i językami oprócz rosyjskiego angielskiego i polskiego.No i jest dobrze gram sobie z pół godzinki a tu nagle ścina.I nic nie mogę robić pierwszy raz mi się zaciął gdy śledziłem i leciałem spadochronem.I teraz podczas filmików bo nie wszystkie są wycięte.Myślałem nad wycięciem video ale się boje że rozwalę grę :D Prosłbym o jakieś rady o co z tym chodzi.

Mam windows xp, 3gb ram 1gm karta graficzna,lagów nie miałem.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Reinstall?

Albo możesz zaktualizować stery i ogólnie poczytaj ten temat może ci coś pomoże :

http://www.mpcforum.pl/topic/475003-typowe-problemy-pomoc-ogolna/

Jak nie to pisz.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Teraz gdy sie gra nie zacina niestety mam kolejny problem.Gdy troche pogram robi sie czarny ekran.Uruchamiam jako administrator sterowniki mam najnowsze.Wiecie o co chodzi?

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Takie bajeczki to możesz babci wciskać, a nie Nam.

Miałem oryginałke i nagle rozjebała mi się płyta to se pobrałem pirata.

Tak tak tak. A były w tej bajce smoki?

Piractwa nie popieramy!

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@Up

Jeżeli użytkownik piszę, że ma oryginalny klucz, to my nie przewidzimy czy tak naprawdę jest czy nie :) (Jeżeli ma klucz i nawet płytę to może pobrać "pirata" z neta)

Jeżeli tak piszę to ja nic nie mogę zrobić z tematem, ponieważ nie sprawdzę tego :)

Temat zostaje.

Koniec spamu :_)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@krzysztofa jak nie chcesz to nie wierz.I smoków tam nie było.Zresztą mam klucz a klucz kupiłem a zakupiony klucz to nie piractwo.I tak teraz chyba wiem o co chodzi wiecie jak zrobić żeby filmiki się wogóle nie włączały ? jakiś plik czy coś bo podejrzewam że gra się zacina gdy odtwarzane są filmiki a filmiki są uszkodzone.Wiecie o co chodzi?

800-200-110647.jpg?6323

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm. A nie łatwiej by było napisać do supportu?? Może byliby tak łaskawi i przysłali jakiś rezerwowy egzemplarz, lub napisali skąd ściągnąć 100% oryginała a nie pirata..

@Edit: Dopiero teraz zauważyłem, że temat leży od miesiąca. Nowy dział -> temat po przeniesieniu był na górze działu -> myślałem że jest świeży.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...