Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie metin2.PL

DAWmetin333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie czy warto zagrać ponownie na Metin2.PL?mógł bym was prosić o krótki opis serwera Solar(26).i jakie są tam ceny.za odpowiedzi będę dawał lajki:).Z góry dzięki.Dawmetin333.

Opublikowano

Na solarze jest wszystko bardzo tanio .. Ja ci polecam ściągnąć moda i na DropHack'u ukradać dropy na poczatek na BO i zbierać kase .. Jak już uzbierasz kase to all na nowe konto i graj czysto ;]

Opublikowano

No ceny w porównaniu z innymi serwerami są naprawdę niskie. Jednak bez IS nic nie osiągniesz. Wiele osób już ma skile G/P. Ale jeśli chcesz grać sam dla siebie nie wydając na IS to serwery globalne są stabilne i nie ma ryzyka takiego jakie jest na privach że nagle upadnie dany serwer. Propozycja kolegi wyżej jest troszkę niezbyt fajna. Sam wiesz jak by Cię to denerwowało jakbyś dropnął jedynego od kilku godzin zęba orka i nagle ktoś Ci ukradłby go na DH. Przez takie osoby metin2.pl zszedł na "psy".

rozprowaczsynaturka.jpg
Opublikowano

Może ceny są tanie, ale za to itemków drogo nie selniesz.

Pl od priva się różni expem oraz tym że nie padnie.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Na Metin 2 Pl opłaca się wracać, jak dorobisz się pro eq i Ci się znudzi zawsze możesz sprzedać na allegro :)

kuzyk2.png
Opublikowano

Teraz jest przedewszystkim wiecej eventów ;)

Solar mi sie nie podoba bo duzo ludzi i eq cienkie bo drogo chcą za jakie kolwiek +8/9. No ale każdy ma swój gust. Ja polecam s9.

Opublikowano

Już lepiej znaleźć sobie jakiś pro server PRIV , który utrzyma się chociaż przez 2lata i tam działać . Bo na samym solarze nie opłaca się grać , ceny może i niskie ale itemki słabiutkie . Ja gram na s3 , tam to dopiero ceny lecz zdarzają się okazyjne oferty itemków z bonami bądź tanie +9 . W moim przypadku (82lvl) to Gram aby się nie nudzić bo w każdej chwili mogę sprzedać eq na Allegro . Lecz od nowa nie wiem czy by mi się chciało nawet po przerwie. Moje zdanie jest neutralne co do powrotu dlatego że Cięzko poradzić sobie z eq na 1 lvl bez " głównego hara " .

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Moze i tanie wszystko, ale sprzedajesz za tanio.

Polecam gre na sg lub us.

Pl schodzi na psy, nie warto tam grac.

Ja juz powoli przenosze sie na jakies privy albo co, bo to nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...