Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1.Arctic Avengers.

5692.jpg

Opis : Szwedzka frakcja terrorystyczna założona w 1977 roku. Stała się znana po zamachu bombowym na kanadyjska ambasadę w 1990 roku.

2.Guerilla Warfare.

5693.jpg

Opis : Frakcja terrorystyczna założona na Bliskim wschodzie. Swoją nienawiść zademonstrowana w zamachu bombowym na autobus muzyków Rock and Roll'owych w roku 1982.

3.Phoenix Connection.

5694.jpg

Opis : Została stworzona tuż po rozpadzie ZSRR. Stworzyli sobie reputację zabójców każdego kto im wejdzie w drogę, frakcja Phoenix jest uważana za najbardziej brutalna i bezlitosna we wschodniej Europie.

4.L337 Crew.

5691.jpg

Opis : Założona na Bliskim Wschodzie. Zajmuje się różnymi rodzajami zamachów terrorystycznych.

Anty - Terroryści :

1.French GIGN.

gign.jpg

Opis : Francuska elitarna jednostka Anty-Terrorystyczna, założona by szybko reagować przeciwko dużym przedsięwzięciom terrorystycznym. Składający się z mniej niż 100 ludzi , GIGN zdobył swoja reputację dzięki wielu udanym operacjom.

2.German GSG9.

gsg9.jpg

Opis : Niemiecka jednostka była założona po tragicznych wydarzeniach, które doprowadziły do śmierci kilkunastu Izraelskich sportowców podczas Olimpiady w 1972 odbywającej się w Niemczech.

3.UK SAS.

sas.jpg

Opis : Znana jednostka brytyjska została założona podczas II Wojny Światowej przez David'a Stirling'a.Ich rolą , podczas II Wojny Światowej , było zbieranie informacji za tyłami wroga, sabotowanie ataków i zabijanie ważnych ludzi.

4.Seal Team 6.

seal.jpg

Opis : Została założona w 1980 roku pod dowództwem Pułkownika Richard'a Marcincko. ST-jest zawsze w stanie gotowości na wypadek , zaatakowań na USA.

INNE

1.V.I.P.

vip.jpg

Opis : V.I.P z ang. Very Important Person. Jest to ważna osoba, lecz w Cs'ie odgrywa swoja rolę tylko na mapach typu as_xxxxx.

2.Zakładnicy.

hostage1.jpg

Źrudło :

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Regman

Regmannn

Opublikowano (edytowane)

Skopiowane z wiaderko.com ;) Jak już kopiujesz to podawaj źródło ...

@Edit

Skopiowane są teksty po postaciami ;)a dodane tylko napisy typu V.I.P itd.

Edytowane przez JestemSlepy

Kocham mame

Opublikowano

Nom ja mam te nowsze wyglądy w Cs'ie Nie wiem czemu ; / Steama mam a nowsze wyglądy : P wolałem te stare : D Phoenix Connection fajnie wygląda i Elite Crew : D jak by ktoś znał powód czemu mam tych nowszych Ludków prosze kierowac odp na pw

Opublikowano

Nom ja mam te nowsze wyglądy w Cs'ie Nie wiem czemu ; / Steama mam a nowsze wyglądy : P wolałem te stare : D Phoenix Connection fajnie wygląda i Elite Crew : D jak by ktoś znał powód czemu mam tych nowszych Ludków prosze kierowac odp na pw

http://cs-guide.net/cs16-cz-model-fix/

Temat idiotyczny.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...