Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pliki icon.epk i icon.eix (usuwanie itemow)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć jak można usuwać (tak żeby były nie widoczne na kliencie) zbroje, miecze itd oprócz jednej rzeczy i to są sztabki 2,5,10 milionowe (na serwerze PandoraMT2)

oglądałem już wiele innych poradników ale jest problem że nie chce się plik icon.epk rozpakować tak abym mógł go zrobić

jeśli ktoś może to niech zrobi mi to a dam max. plusów ile można :D

jeśli ktoś to szybko zrobi to zrobię ja szybko bota do prywatnych serwerów ze sztabkami :D

pliki do zmiany :

File name: pack.rar File size: 3.34 MB

Pozdrawiam Marko241124

@Edit:

jeszcze ma być tak ze na ziemi nie wyświetla mi tych itemów bo w eq już zrobiłem że się nie pokazują

lecz właśnie tylko na ziemi trzeba jeszcze tak zrobic zeby nie bylo zadnych napisaow ani zadnych sakw itd (zbroje są przecież w sakwach/torbach na ziemi)

prosze o szybka odpowiedz

+++++++ Daj Lubie to :D +++++++

Opublikowano

@ref

chodzi mi o to żeby mi wykasować wszystkie itemy oprócz sztabek i eq (jesli nie bedzie tych itemow w cliencie to nadal bedzie zbierac?)

Opublikowano

Sprawdź Sobie :

http://www.virustotal.com/file/19ffbf7e958be964f92b9eeae292f2c1510603562273165863b351278d94c230/analysis/1329609804/

http://speedy.sh/TEdnC/Local.rar

Opublikowano

nie wiem czy my sie zrozumieli ale ja widze wszystkie itemy na ziemi

a ja chcialem zeby tylko sztabki byly na ziemi widoczne i moje cale eq ktore mam zalorzone

prosze o poprawienie plikow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...