Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak wygląda Ban na PC

zegar20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ban wygląda tak. wchodzisz do gry . i łączy z usługami online . po czym masz komunikat iż masz bana . zrobić się nic nie da . chyba że nie czitowałeś . albo poczekać na koniec tego bana . czyli jak nie perm to 1000 dni . (1000dni = 3 lata)

Opublikowano

własnie tak wygląda ban, wchodzisz do gry i nie możesz połączyć się z usługami online.

dla pewności sprawdż status vac w ustawieniach steam

Opublikowano

własnie tak wygląda ban, wchodzisz do gry i nie możesz połączyć się z usługami online.

dla pewności sprawdż status vac w ustawieniach steam

Co ty gadasz! Nie wciskaj mu kitu! Ban w CoD MW 3 wygląda tak ( tu masz akurat foto, które ukazuje bana na MW 2 ale jak sprawdzisz status VAC dla MW 3 to jeśli dostałeś bana to otrzymasz taka informację jak na zdjęciu)

osu6p4.jpg

Na dodatek wchodząc do gry normalnie połączysz się z usługami online, a po połączeniu wyskoczy komunikat podobny do tego zdjęcia:

18926.2.jpg

Tyle, że na fotce wyżej jest ban nałożony na PS 3, a gdybyś dostał go na PC to informacja by była taka sama.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

to po grze vac mam tak samo jak na fotce ale takiego info jak na tej niżej nie mam nie wiem na ile jest. wie możne ktoś jak to sprawdzić ?

35807.gif35353.png

32887.png31130.jpg

31514.jpg

Opublikowano

zegar20

Może napisz do Supportu być może udzielą ci jakichś informacji, i nie wiem czemu ci się nie wyświetla komunikat w grze. Jeśli nie czitowałeś i jesteś uczciwy napisz do Supportu prośbę o odwołanie bana warto spróbować znam kilka osób ze Steam, którym to się udało i ich odbanowano po 3 godzinach od napisania do Supportu.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

no spróbuje może odbanują . ja tego nie rozumie jakieś mendy złożą raport i ktoś kto kopił grę na własność nie może w nią grac a za grę prawie 40 funtów (jakies 200 zł) dałem 1 czy 2 dni po premierze ;/

35807.gif35353.png

32887.png31130.jpg

31514.jpg

Opublikowano

@Sdam_PL

Ty mu kitu nie wciskaj, mam bana na mw3 więc wiem lepiej jak ban wygląda... a wygląda tak jak napisałem wyżej. Na ps3 pewnie tak jak dales zdjecie

Opublikowano

Bądź cierpliwy. Ja kiedy kupiłem Skyrim nie zastałem kodu w pudełku napisałem do supportu. Odpowiedź z kodem dostałem po kilku dniach. Musisz poczekać aż rozpatrzą sprawę a mają ich pewnie multum.

sygnaturkaq24235465.png

34528.jpg

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Na pewno przyjdzie ale jak by nie przyszedł to napisz do nich jeszcze raz

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

''zablokowany na niektorych bezpiecznych serverach z powodu podejzenia oszustwa '' a to jest ban czy co to jest bo nie rozumiem tego ?

a po wejsciu do gry pisze mi ze '' servery bla bla bla bla sa obecnie niedostepne i zeby sprobowac pozniej ......

Moze ktos pomoc gdzie napisac i zapytac w supporcie o co chodzi i dla czego ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Status VAC:

zarejestrowana blokada

A w grze jest napisane że nie można połączyć się z usługami on line : )

Opublikowano

Jeżeli w profilu steam napisane że masz bana i w grze serwer nie są dostępne (pc) to znaczy że masz bana

Zamykam temat gdyż mnoży się spam , w razie czego pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...