Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare problemów na serwerze

Boru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś mi pomoże będzie like w kilku tematach, a więc mam problem, zadam pare pytań i zlece coś, a więc zaczniemy od pytań: Czy jak dam komuś np cuba 1000x1000 - vipowi, to czy jak dam mu prawa do dawania działek, to on nie będzie mógł dawać i usuwać działek poza regionem? Mam dodane miasto non pvp, w miescie zrobiłem arene, dałem setparena, zaznaczyłem teren, włączyłem pvp na arenie i nie było go. Jak wyłączyć ranienie siebie z łuków na strefie non-pvp. Nie działa też flaga mob-spawning tzn mam ją wyłączona w miescie, i nie mogę komuś jej włączyć na działce, jak zmienić kolor pisania w hero chat, jak podzielić aby gdy wpisze się /online pisało kto jest adminem kto modem kto vipem graczem etc. I teraz to zlecenie czy wgra ktos permissions z uquest dla gracza w pliku permissions w załączniku. Będzie kilka like za to naprawde prosze o pomoc

permissions.rar

Opublikowano

wrzuce skan po szkole, tak do 15, bo teraz nie moge, bo juz wychodze

Opublikowano

Do 15 nie możemy czekać, zamykam temat.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...