Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukajka, Poradnik.

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!
Tak jak w temacie! Oto poradnik jak korzystać z szukajki forumowej!
Przejdziemy do części z obrazkami, ponieważ opowiadanie jest za trudne.

post-26386-1251141922_thumb.jpg

Robimy tak jak na zdjęciu. Nie wiesz co to kursor, lewy przycisk myszy? Nie bój się, wytłumaczę znaczenie tych słów na końcu.

post-26386-1251141933_thumb.jpg

Mały komentarz co do tego zdjęcia.... Nie bój się że tam pisze opcja dla zaawansowanych! To jest kłamstwo! Administratorzy chcą zachować szukajke tylko dla siebie (:D)
Rób tak jak jest na zdjęciu, nie bój się, nie dostaniesz za to bana, kicka itp.

post-26386-1251141944_thumb.jpg

UWAŻAJ! Widzisz, jest tu dużo koloru czerwonego (to ten kolor co są linie w nim :>), nie bez przyczyny! TO jest bardzo skomplikowana opcja, być może pijawki nie będą potrafiły przez nią przebrnąć :/ ale po co tu jestem!? Żeby wam pomagać drogie dzieci!
Pamiętaj, kolejność nie jest obowiązkowa. Przycisk "Szukaj!" jest zawsze na końcu!
Jeśli Ci się nie udało, wróć do tego obrazka i staraj się wykonać wszystko od nowa, nie martw się że Ci nie wyjdzie.

Powinno Cię przekierować do strony z rożnymi tematami. To środowisko już znasz, więc nie będę robił screena, wystarczy wybrać interesujący Cię temat i już!

Jeśli skończyłeś, to możesz czuć się podniecony, możesz się nawet masturbować, ponieważ oszczędziłeś:
*moderatorom - ciężkiej pracy
*userom - ciężkiego spamu

Mini słownik:
kursor* - to ruchomy znacznik świetlny na wyświetlaczu, służący do wskazywania miejsca, w którym operator zamierza podjąć jakąś akcję. Zależnie od urządzenia i rodzaju wykonywanej pracy znacznik ten może przybierać różne kształty i kolory, w pewnych przypadkach może to być nawet krótka animacja. Kształt kursora informuje operatora o aktualnych możliwościach działania.
lewy przycisk myszy* - hmmmm.... lewy przycisk myszy :>

Przyczyny dlaczego nooby/pijawki/itp. nie korzystają z szukajki?

1.Boją się że ich ugryzie - Nie martwcie się! Jak narazie mam rękę całą :>
2.Boją się bana - Nie znaleziono żadnych dowodów na dostanie bana za korzystanie z szukajki, podobno Krystyna z Gazowni dostała bana, lecz nie udokumentowała tego incydentu
3.Szkoda jakże ich cennego czasu - Na to już nie poradze... Lepiej czekać 10-15 min na bezsensowne odpowiedzi w nowo założonym temacie, niż poświęcić max. 5 min. na znalezienie tego odpowiedniego
4.Nie umieją z niej korzystać - Oto jest ten poradnik. Cud nad cudami!

UWAGA! Już teraz, mogę was zapewnić, że prowadzę pracę nad najbardziej zaawansowaną operacją w internecie!
Nowy poradnik "Wujek google i Ja!" już niedługo na mpcforum!

Pozdr dla wszystkich :>

Być zajebistym...

Opublikowano

Świetne. Najlepiej przypiąć.

-------------------------- Moje gg: 2001553

"Są ludzie, nie lubiący kapitalizmu i ludzie którzy nie lubią komputerów osobistych. Ale nie ma takich którzy lubią pecety i nie lubią Microsoftu" - Bill Gates

-------------------------- Mój nick w War Rock'u to: zbitaszyba

Zarejestruj się - pieniądz nadchodzi