Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradźcie [Boost]

bemolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:D

Po dłuższej przerwie (dwa tygodnie xD) chciałbym wrócić do nfs'a :D

Zamierzam kupić Paysafecard i kupić sobie boosty za 11,25 zł (62500 punktów speedboost). Doradźcie co mam kupić za tą sumkę.

W garażu posiadam Lambo Murcielago (kupione za IGC) i nic więcej :D

Za trafne odpowiedzi będą LAJKI ! :)

xbemoolx.gif
Opublikowano

Za 20zł PSC masz 100k boost, także:

RTR-X, Porsche Carrera S, Toyota MR2, Mustang 302 BOSS [T3 policyjny], jak jeszcze jest to Porsche GT3 RS [w bestsellerach], Lotus Evora [policyjny], McLaren MP4, lotus exige wersja adrenaline jest podobno dobra, Megane ed. policyjna. I mysle ze reszta kasy na pakiety kart z czesciami

lownfast

Opublikowano

@up Wchodzisz na stronę paysafecard.com i tam masz "Kupno" . Wybierasz miejscowość i Ci pokazuje wszystkie sklepy. :)

Zastanawiałem się nad dobrym wózkiem z każdej klasy :

T3: RTR-X i 911 GT3 RS

T2: Audi A1 i Lambo Coutach

T1: Toyota MR2

Noo, ale jeszcze poczytam wypowiedzi innych forumowiczów :)

@xPARADOX Leci lajk :)

xbemoolx.gif
Opublikowano

Dodam też coś od siebie:

Z T1 - Toyota MR2, super samochód, jak ją kupiłem to miałem serię 17 zwycięstw w wyścigach multiplayer, wóz ma atomowe nitro, nigdy nie zostaniesz ostatni na starcie.

T2 - Toyota Supra (wiem że jest za IGC, ale wóz jest świetny, jak będziesz miał kasę i odpowiedni level to kup). Polecam też Lotusa Exige 260 Cup, kupiłem dzisiaj i świetnie nim się jeździ, jeden z najlepszych wozów z T2, na ciasnych trasach nie do pokonania.

T3 - Mustang RTR-X, super wóz, bardzo dobry do pościgów. Oprócz niego polecam jeszcze Porsche 911 GT3 RS i Lotusa Evorę wersję policyjną, niezłe rakiety ;D. Dobry jest też PAgani Zonda, ale nie każdy lubi ten wóz. Tylko nie kupuj Koenigseega CCX, wóz ma lepsze staty od lambo, ale o wiele gorzej się prowadzi i w związku z tym lambo osiągniesz lepsze wyniki.

Opublikowano

Kup tak:

t1-Toyota

MR2, nissan skyline 2000 gt-r cop ed,

t2lotus exige

adrenaline edition

Megane cop ed

t3 Mustang 302 BOSS ,

Porsche GT3 RS

Lotus Evora cop ed, McLaren

MP4,

resztę kasy poświęć na pakiety kart z

czesciami złotymi

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...