Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lifetaker plvl

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam. Jak wszyscy a może i nie wiedzą, że lifetaker od GA jeszcze działa ale tylko na Quarantine. I tutaj mam pytanie. Ponieważ ustawiam sobie wep 191 czyli raczki virusa i cisne mega kill. Zaznaczam też lifetaker anti crash itd.

TUtaj np wbijam 50 killi-100 i robie przerwe 5-10 sec. Ale to jest takie monotonne... Miałem 400 killi to wbiłem z T tylko PFC a potem z PFC SGT. Ale zanim ja wbije 2lt(chce giftnąć sobie spece itd). To minie rok... Jeszcze na dodatek to nudne będzie oraz będą mnie ciule kickać. I tutaj te pytanie:

Czy da się jakoś wbić szybciej ?? . Tzn mniej więcej ile killi musi być żeby wbić z SGT do np MSG. Albo SFC.

Jaki najlepszy tryb i ile przynajmniej przyjaciół?. Moge sobie tylko załatwić 1 typa niemca. On jest chętny też na plvl.ustawiałem last man standing 4 players 16 round czy jakoś tak nie pamiętam i niemiec dwał ready ja start ale jakiś error wyskakiwał. Da sie zrobić rozgrywkę na 1 vs 1?

Z góry dzięki Pzdr.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

LMS 3 rundy, 2 graczy i nawalacie do 1.50 bez przerwy...1 runda to około 2k kili czyli 3rundy=6k kili...ja jak tak grałem to za 3minuty 30k expa było, teraz nie wiem ;)

ehh.:)

Specjalista
Opublikowano

QR możesz grać minimum we 4 i najlepiej jak robisz kille jako human bo więcej expa

nic innego nie wykombinujesz

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Bywalec
Opublikowano

Ok dzięki. Leca lajki temat do zamknięcia.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...