Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Zhyper Mu nie mogę odpalić WINDOWS XP!

moqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram sobie normalnie jak zawsze i nagle jeb... coś , i mi wyłączyło mu zlagowało się to resłem kompa , i jak włączam mu to mam taki błąd look!

962550419c5d3bc2.jpg

UWAGA!!! , jak usunełem antivirusa i firewalla , przeinstalowałem kilka razy mu to teraz mi nie wyskakuje ten błąd ten error , ale dalej jest takie okienko one znika po 1s odrazu , i potem nic już.

Może jakiś program potrzeba? lub jakaś zapora jeszcze może jest? , client był sciągany z zhypermu.com

Proszę o pomoc!!!

Przypominam że na każdym mu tak mam.

Opublikowano

Oki...

Na początku przeskanuj komputer w poszukiwaniu jakiś robaków , etc.

Update systemu.

Jest tu jakiś problem z Ram'em , także należy przeprowadzić testy Twojej pamięci... np. programem Memtest86+

Spróbuj także ściągnąć na nowo server , gdyż z tym już możesz mieć jakieś problemy...

Jeśli to wszystko nie pomoże , format :(

394591421101183179764.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli problem wystąpił niedawno, to możesz spróbować przywrócić system do wcześniejszego stanu ( nie powiem ci jak to sie robi na xp, bo za dlugo na 7 juz siedze i mi ucieklo :P)

Napisz jeszcze jaka masz grafike, i sprawdź zużycie ramu i procka podczas odpalenia mu.

Możesz, a nawet powinieneś sciągnąć całego klienta z tego serwera po przeskanowaniu całego komputera jakims dobrym antyvirusem.

Oczywiście przy pobieraniu i rozpakowywaniu wyłącz antyvirusa.

Co do formatu, to nie jest to rozwiązanie, bo najłatwiej napisać - ' zrób format ' jeśli nawet nie zna się przyczyny problemu.

Opublikowano

po twoich postach że jesteś wielkim fanem formatowania.

są inne wyjścia niż format ;p trzeba trochę wysilić mózg

Pisałem by w ostateczności zrobić format -,-

Pisałem Ci co należy zrobić , tylko ostatnie zdanie przeczytałeś ??

jeśli nawet nie zna się przyczyny problemu.

Widać po ss , że jest jakiś problem z ramem , dlatego poleciłem program by sprawdzić ocb.

Co do formatu, to nie jest to rozwiązanie

Akurat to jest rozwiązanie , bo po formacie jest prawie pewne , że będzie wszystko ok.

Żeby nie było , że jestem wielkim fanem formatowania -,-

Na początku przeskanuj komputer w poszukiwaniu jakiś robaków , etc.

Update systemu.

Jest tu jakiś problem z Ram'em , także należy przeprowadzić testy Twojej pamięci... np. programem Memtest86+

Spróbuj także ściągnąć na nowo server , gdyż z tym już możesz mieć jakieś problemy...

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...