Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ocena] moja strona

Denis_cheats_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/449695-tut-lista-darmowych-hostingow/

Luknij ten temat ale osobiście polecam Ci na start :

000webhost.com

Zero reklam itp bardzo polecam a paskudnie wyglądają te reklamy obok panelu. Tak jak kolega wspomniał wyżej.

Ale pomysł fajny tylko czy chęci Ci starczy na prowadzenie strony?

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Bez przesady ale edytorem to mój 8 letni brat by to zrobił.... Wszedłem sobie na tą stronkę i tam nawet własnego kodu nie da się wstawić tylko się elementy przeciąga albo cały szablon i się edytuje napisy......

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To tak. Pierwszą rzeczą jest tak:

icon_minus.gif Validiator

icon_minus.gif Od kiedy stosuje się takie coś? TO powinno być w stylach.

<font size="6"><font size="7">W</font>itaj na stronie mecze-online.manifo.com</font>

icon_minus.gif javascript ładujemy na końcu a nie w seksji <head>

icon_minus.gifbrak lang="pl" dla <html>

icon_minus.gif rodzaj czcionki także ustawiany w css

icon_minus.gif jak dla mnie za dużo skryptów i rzeczy ładuje się w <head>

icon_minus.gif

<title>mecze-online</title><link href="http://s1.manifo.com/public/tpl/mf/img/icon.png" rel="icon" type="image/png" />

Po co w tej samej linijce a po za tym co do favicona to lepiej napisać tak:

<link rel="shortcut icon" href="http://s1.manifo.com/public/tpl/mf/img/icon.png" type="image/x-icon" />

icon_minus.gif Następną rzeczą jest ładowanie skryptów, stylów, zdjęć za pomocą adresu strony. Nie lepiej byłoby lokalnie? I po za tym bezpieczniej?

icon_point.gif Proponowałbym nawet samą sekcje <head> uprościć ile się da a co za tym idzie przekształcić ładowanie css jak i javascript na html 5

icon_point.gif Grafika nie jest najgorsza ale coś bym jeszcze dodał lub poprawił

icon_plus.gif Chęci

P.S. W css już się nie zagłębiałem, bo nie miałem zbytnio czasu ale i tak będziesz miał na razie co poprawiać ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP Po co to do niego piszesz ??? Skoro to jest zrobione w edytorze on i tak z tego nic nie zrozumie..... On w tym skrypcie nic nie zrobił.... no może poza napisami....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Może i tak ale jak chciał oceny to niech ją ma. Wiele błędów, a Ci co zabierają się za tworzenie stron to niech wiedza, że jeśli korzystają z edytorów co za nich wszystko robią to nigdy ich nie nazwę twórcami stron.

Opublikowano

@UP Po co to do niego piszesz ??? Skoro to jest zrobione w edytorze on i tak z tego nic nie zrozumie..... On w tym skrypcie nic nie zrobił.... no może poza napisami....

Zrobiłem tą strone dla testów , chodziło mi tylko żeby sprawdzić grafikę i jak się prezentuje . Nowa strona juz jest gotowa i dzisiaj tylko domene wykupuje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...