Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] mobbery itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na pewnym serwerze na ktorym z mobow leca rozne rzeczy, chcialbym postawic dropka z WH oraz mobberhackiem ale niestety multihack kamera jak i multihack slaita nie pozwalaja mi na to. Zinjectowałem moda od kamera, niby działa ale jego pelerynki przyciągają tylko raz a później już ani rusz. Z multihackiem od slaita wygląda tak, że nie odpala mi się on tak jak powinien. Nie widać lvlu postaci w bocie a po kliknięciu Hotfix F10 (mobber) wywala mi błąd i muszę włączać na nowo metina. Dodam, że mam win 7 i za każdym razem tak jak pisało w tutkach odpalałem metka jako ADMINISTRATOR, injectora też! Pomóżcie mi, dał full + i 5 !

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/532784-dltutmobermod-v15/page__p__3970303#entry3970303

Szukałem tego samego co Ty, natknąłem się jedynie na ten temat .

Mod ma w wbudowanego mobber hacka, ale póki co multiupload padło, więc tymczasowo musisz się wstrzymać z downloadem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...