Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SCRYPTY do agebota i ustawienia silkroad-r

kola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o konkretne odpowiedzi

1mianowicie chodzi mi o to czy jest jakiś program do SCRYPTÓW kiedyś był agdev ale słyszałem że coś z nim nie tak że jakieś bany lecą czy co a nie chcę ryzykować

2 sprawa czy agbot w silkroad-r chodzi do tego kolesia co daje potki za freee czy próbuje chodzić i kupować potki za golda jak wiadomo w silkroad-r gold dropi od 71-72lv a ja mam 36lv i czy dało by się ustawić by bot wracał i uzupełniał potki za free?

no to chyba na tyle na razie

PS: DO ALL jak ktoś chce proszę oto Agdev4.2 :)

a tu pokarze jak ja ustawiam AGdeva

agdev1.png

1) wybieramy miasto w jakim będziemy expić

2) tutaj ustawiamy opcje co ma robić chyba nie trzeba tłumaczyć... tyle że ja odznaczam use storage i sell items (ponieważ mam 44lv ni mi nie dropi nic więc nie musi wrzucać itemów do storage

3) ustawiamy obszar expienia

resztę opcji nie używam zostawiam tak jak jest

agdev2.png

1) ustawiamy jak nasz bot ma lecieć na spota ja używam speeda nie konia ponieważ szkoda monet

2) wybieramy naszą chare jak mamy chines to chines jak euro to euro i szukamy skila z speedem

3) jak już znajdziemy klikamy ADD AS:

4) tu powinien się pokazać nam buf jaki wybraliśmy

agdev3.png

od razu mówię tu nic nie zaznaczamy ponieważ nie mamy golda (to nie isro) no jedynie że mamy to wtedy inna sprawa...

agdev4.png

1)klikamy export script no i koniec

lastbn.png

O tutaj masz opcję gdzie szukasz scripta klikasz refresh znajdujesz scrypta klikasz na niego potem lecisz na miejsce spawa

iiii kliknij jak na obrazku

lasta1.png

POMOGŁEM??? ;)

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Tez szukam skryptow do agbota ale wez tego linka dev usun bo przez niego tylko problemy sa

jakie problemy?? wirusów nie ma więc proszę wytłumacz a puki co i tak nie ma lepszego pomysłu na scrypty a agdev chociaż troszkę pomaga
Opublikowano

:np ja używam tych scryptów mimo to że bot nie pobiera darmowych potek itp. mi się nie chce cisnąć na peony czy yeti może ty masz chęci ale ja wole w mieście postawić na miejsce spawu i włączyć bota :) naprawia armor i ciśnie na spota nie wiem czy jest sens pisania jak się go używa ale w razie w zaprezentuje żeby nie nabijać postów i nie spamować edytowałem starego patrz UP!!! mam nadzieje że się przyda

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a gdzie moze znaleźc wszystkie mapy do agbota bo teraz kazda paczka "no map" ;/ ??

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...