Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Kupony w lobby

Sh0othead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dochodza mi kupony jak jestem "Lobby" ? jak nie gram tylko np. zostawie kompa wlaczonego w lobby ?

za odp like

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

Kupony dostajesz tylko za gre. Jak jestes w lobby to ci sie nie wlicza. Jak był poprzednio ten event to mi sie w lobby tez naliczalo, ale teraz tak nie jest szkoda ;/ licze na lajk ;p

Opublikowano

Właśnie ja mam na odwrót, że jak 2 tygodnie temu były kupony to mi się naliczało tylko za grę a teraz mi nalicza się za siedzenie w lobby i za grę xD Pewnie jakieś bugi są z tym.

Opublikowano

a ja myślałem że na zombie nie można wgl nabijać kuponów :X

ale co do tych kuponów w lobby to rzeczywiście mi też sie często dodają :P

ale na 100% nie nalicza, z resztą po co zostawiać kompa na całą noc jak można zostawić tylko na 2:30h

(kupony dostajesz max 5 i raz na 30min ;))

graphic.png

Opublikowano

Kupony dostajesz wyłącznie w grze a nie w Lobby i w Roomie chodzi o to że nie możesz siedzieć w roomie z nie zaczętą grą

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

to juz lepiej pobierz jakiegos hacka z zoombie opk wybij all na 1wave zosaw tylko 1 aby ci nie lagowalo antyafk kick i idziesz sobie albo cos na spacje

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...