Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobywanie elo- problem

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram już rankedy od miesiąca. Najczęściej gram duo z kolegą. I właśnie w tym problem. Mamy bardzo podobne elo. Po wygranym meczu on zyskuje 20+elo, a po przegranym -20+ elo. Ja za wina dostaje 11+ elo, a za przegraną -11+ elo. Dlaczego tak jest ?

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

@up

facepalm

@top

Podejrzewam, że to dlatego, że ty masz ogólnie więcej gier rankingowych rozegranych niż on

deidara2.png

Opublikowano

@up tak mam

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

nie nie zaden do kurwy nedzy bonos ud miesiaca czy jakies inne gowna... Nie znacie sie to kurwa nie piszcie... Elo dostaje sie tyle ile ma się rozegranych gier rankingowych az do 12 elo. Choćbys miał 2000 zagranych rankedów zawsze dostaniesz 12 elo mniej sie nie dostaje. Na poczaątku elo leci najszybciej dostajesz ~50 elo za mecz, przy 100 zagranych rankedach zaczynasz dostawać już po 12 elo. Dostajesz po 18 elo czyli mniej wiecej tyle co ja więc masz około 50 zagranych ranków.

Opublikowano

nie nie zaden do kurwy nedzy bonos ud miesiaca czy jakies inne gowna... Nie znacie sie to kurwa nie piszcie... Elo dostaje sie tyle ile ma się rozegranych gier rankingowych az do 12 elo. Choćbys miał 2000 zagranych rankedów zawsze dostaniesz 12 elo mniej sie nie dostaje. Na poczaątku elo leci najszybciej dostajesz ~50 elo za mecz, przy 100 zagranych rankedach zaczynasz dostawać już po 12 elo. Dostajesz po 18 elo czyli mniej wiecej tyle co ja więc masz około 50 zagranych ranków.

Jak czytam te twoje żałosne posty to zastanawiam się czy kiedykolwiek grałeś rankeda, nie czy kiedykolwiek wbiłeś 30 lvl -,- można dostawać po 6 punktów, im więcej rozegranych gier tym mniejsza rozbieżność, a ta twoja śmieszna teoria o 12 punktach to chyba wzięta ze strony premiera.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dostawanie elo też zależy od elo twojego kolegi ponieważ, ostatnio grałem z kolegą który ma około 860 elo, a ja mam 1783, on za wygraną dostał 15 elo, a ja tylko 7, gdy gram solo q dostaję po 12 elo. Więc zdobywanie elo zależy od poziomu elo drugiej osoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...