Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi w CA

NeitraX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam laptopa z parametrami: Intel Core i5 4x2,6GHZ / Geforce GT540M / 4GB ram DDR3, moj internet to 5mb. Wiecie dlaczego mam czasami lagi w CA? One bardzo mi przeszkadzają jak gram. Dodam że mam windows 7 ultimate 32 bit. Za pomoc leci lajk.

Opublikowano

Laptop z tego co widzę dobry, internet radiówka? Bo to może być przyczyną lagów, spróbuj podstawowych czynności, czyli wyłączenie zbędnych procesów typu GG/Skype, przeczyść kompa CCleanerem, usunie różne śmieci z kompa, odpal z gameboosterem, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza, może ktoś z domowników korzysta jeszcze z internetu?

Opublikowano

Laptop wygląda na dobry może masz słaby internet?

Czasem masz lagi możliwe że masz wtedy kiedy większość graczy kiedy servery mulą.

Pogas zbędne procesy typu gg.exe,skype/Odpalaj gre z gamebeoosterem.

@up szybszy :C

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A lagi masz, że cię cofa czy ci się ścina?

Mnie nie cofa, innych cofa. Ale bardziej wnerwia że odczuwam jak FPS spadają, wtedy odczuwam to tak jak bym był o kilka sekund opóźniony.

Laptop z tego co widzę dobry, internet radiówka? Bo to może być przyczyną lagów, spróbuj podstawowych czynności, czyli wyłączenie zbędnych procesów typu GG/Skype, przeczyść kompa CCleanerem, usunie różne śmieci z kompa, odpal z gameboosterem, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza, może ktoś z domowników korzysta jeszcze z internetu?

Mam też straego kompa, czasami siostra z niego używa ale to jakoś nie przeszkadza mi w grze. Tak jak mówiłem te lagi występują czasami, raz jest git a raz nie. A co do internetu to mam osiedlówke (z kablówki).

Dobra panowie, narazie można zamknąć. Wykorzystam to co napisaliście i zobaczymy jak będzie. Każdy kto napisał dostał lajka. Dzięki za pomoc i pozdrowienia dla was.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Dobra panowie, narazie można zamknąć.

EOT

Jak by co napisz na PW , to otworze.

Opublikowano

Dobra panowie, narazie można zamknąć. Wykorzystam to co napisaliście i zobaczymy jak będzie. Każdy kto napisał dostał lajka. Dzięki za pomoc i pozdrowienia dla was.

Spoko, jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania to pisz PW, otworzę.

@Hah, Max szybszy ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...