Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobić Strone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Jak zrobić stronę do serwera metin2 no hamachi . Posiadam modem , wszystko już skonfigurowane gram normalnie na serwie ..

W IPv4 Gateway posiadam : 192.168.1.1 , a w IPv4 Adress : 192.168.1.102 .. Jak teraz zrobić strone ? . Pliki na strone mam już wgrane do /usr/local/www/apache22/data/ . W configach mam ustawione wyżej wymienione configi , Ja mogę wejśc na stronę bez problemu , a kolega nie .. Ktoś mi powiedział że to tylko bramka to wyżej ip , a do wejscia trzeba jakoś zrobić z normalnym . Może ktoś wytłumaczyć jak ?

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

help plzz dam 10 lajków !!!! (SORRY ZA CZESTE REFY)

refy co 24h

Opublikowano

Czasu , nie mam , a z tego co mi wiadomo to nie potrzeba do tego programu =) <_<

Opublikowano

Ehh nie mam zamiaru tłumaczyć jak to krok po kroku zrobić nie znam twojej wiedzy i umiejętności.Twój wybór twoja decyzja.

//Idź poczytaj te bezsensowne nic nie wnoszące tutoriale na temat tych stron wykrywania keyloggerów i innych dziwnej treści poradników

Opublikowano

końcówkę .100 w sysinstalu , oraz configach na stronie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...