Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wgrywanie pluginow na serwer poprzez FileZilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż dzisiaj wgrywałem sobie pluginy na serwer. Niby wszystko okej, ale gdy włączyłem serwer pluginów nie było! (było włączone FileZilla i nic tam nie zapisywałem).

Proszę o pomoc ;) Za najlepszą odpowiedź nagroda (chyba że ktoś już dzisiaj ode mnie dostał)

sygnaturauz.png
Opublikowano

No bo FilleZille trzeba skonfigurować.. Ja chyba gadałem z tobą na temat Total Commandera..

Pliki z PC musisz przekierować na serwer, po wgraniu wszystkie powinny być.

Musisz je wgrać do docelowego folderu, z docelowego folderu.

Czyli.

PC > Serwer

OndteAw.png

Opublikowano

Tak zrobiłem, połączyłem się z bazą danych serwera, wgrałem pluginy i przy włączonym programie odpaliłem serwer, a pluginów tam nie było. Czy to się da jakoś zapisać albo zresetować serwer? Jak tak to jak?

sygnaturauz.png
Opublikowano

Zawsze jak czytam jakiś twój post, to zanim coś odpiszę muszę jakoś to poskładać w kupę.

Pluginy muszą być - zobacz czy dobrze skonfigurowane i czy wgl. pluginy wgrane na twój serwer wgrywasz pomyślnie.

Ja radziłbym wgrywać wszystko Total Commanderem.

OndteAw.png

Opublikowano

Ściągnij Total Commander'a i wgrywaj na niego pluginy . Jak wgrasz to tylko musisz zrestratować serwer i masz wszystko zapisane .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...