Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do komputera

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam TRACER Diablo TRM-138 USB

Zajebista, jest dość duża i ma przycisk wstecz i dalej. Sprawdza się wyśmienicie. :)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

lol, patrz na nazwy i producentów, moje najlepsze myszki :

Steelseries Kinzu

A4Tech X748

Razer Mamba

Steelseries ikar ( laser mouse )

Roccat Kone

Logitech MX518

Razer naga

Razer DeathAdder ( stara wersja )

Razer Abyssus

Steelseries xai

Mam wszystkie modele, najlepiej gra mi się w różne gry na A4Tech x748 i Tobie ją polecam.

X748 to myszka laserowa z takim samym sensorem zastosowanym w Logitech MX518, do tego jest o niebo tańsza, swoje kupowałem głównie w komputroniku.

Opublikowano

a4tech X747 Brownfire bardzo dobra myszka sam ja mam i jestem zadowolony poniewaz posiada przyciski wstecz i dalej oraz ma przycisk 3x fire oraz ma 6 opcij DPI od 600 do 3600 DPI . dodam iz posiada "obciążenie" i bardzo dobre dopasowuje sie do dloni

Opublikowano

Polecam Ci a4tech x747 oscar bluefire. Nie dawno ja kupilem i jestem z niej zadowolony. Zaplacilem 72 zł i w gratisie dostalem podkladke. Ma 3600dpi i jest mozliwosc pisania do niej skryptow np. trzymajac wybrany przycisk strzelasz fullauto pistoletem albo trzymajac przycisk strzelasz seria. Moim zdaniem to te przyciski sa dla nowych graczy , ktorym trzeba pokazac ze strzelanie seria jest lepsze od bicia full auto. Skoro masz 200zl to kup sobie ta myszke i jeszcze ci zostanie kasy na dobre sluchawki np sennheiser albo creative fatality gaming. Jeszcze raz polecam a4tech x747 oscar bluefire. Sorry jak cos zle napisałem ale pisze na szybko z telefonu.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...