Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Cassiopeia vs Xerath.

RabaRabaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Cassiopeia vs. Xerath

Zależy mi na: Solidnym midzie.

Dodatkowe informacje: Zostały mi tylko te 2 postacie z dobrych ap carry do kupienia . prosilbym o uzasadnienie a nie o cos takiego :

Cassio

Czemu?

Bo miecie.

Opublikowano

Cassio , zajebista na midziorka, jej ulti wygrywa tf ( Froggen na ostatnim Kings of Europe CLG.eu - Mtl ) polecam , chociaz xerath też jest bardzo dobrą postacią na mida, jednak to cassio jest solidniejszym wyborem

Opublikowano

xerathem wiecej zabijesz grajac cassio pomozesz swojemu teamowi (aoe stun i slow). obie postacie sa bardzo mocne. xerath jest latwiejszy do opanowania swietna farma zasieg dmg i pasyw sprawiaja ze jest bardzo ciezki do pokonania. jego wada jest to ze ma tylko stuna w dodatku na 1 osobe

Opublikowano

cassio : Ulti aoe, świetny harras, łatwe fragi, niezbyt trudna do ogarnięcia, stun/slow (ult).

xerath : największy zasięg z magów, ult AoE

Bardziej polecam cassio

Opublikowano

Cassio jest świetna na mida.

Dzięki w i e możesz zdjąć łatwo każdego.

Na late robisz rozpierdol w gankach dzięki Ulti i e.

Opublikowano

Nie grałam Xerathem, ale polecam Ci Cass.

Na midzie zawsze zdobywam first blood'a, atakując z Q i dobijając kilka razy z E. Minusem może być to, że Cass na początku jest manożerna. Farmę będziesz miał dosyć łatwą, dzięki trutce z W, a Twoja rola w team fight'ach będzie bardzo istotna ;)

PS. Wiele osób uważa, że Cassiopeia jest do bani, bo nie potrafią nią grać. Tak samo było z moim kolegą - wzięłam Cass, a on powiedział, że mamy już zrąbany mecz. Kiedy skończyliśmy, a ja miałam staty 21/6/? miał trochę inne zdanie o tym champie. ;)

PS2. Trzeba się nią nauczyć grać i to jest fakt.

Ludziki interesujące się m&a, zagrajcie w Elsworda~

Opublikowano

Cassiopeia najlepsza na mida.Nigdy nie widziałem gracza który by nią nie szedł na mida.Możesz nią zdjąć każdego . Pozdro -.-

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Xerath ma bardzo wkurzający zasięg,a Cassio fajną trutkę która jest przydatna w Early na firsta. Ja bym wybrał Cassio

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest niekaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...