Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] z Supreme

Oloo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Otoz mam problem z supreme last chaos ,gdy sie zaloguje po jakichs 2-10 minutach wylacza mi sie calkowicie komputer,internet normalnie dziala,probowalem reinstala ,wlasnie sciagam lc od nowa. Mial moze ktos taki problem? Jesli tak prosze o pomoc! Moze ma ktos jakies pomysly jak to rozwiazac..?

Opublikowano

Poprostu zmień lc po co się męczyć

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Hehe... Latwo powiedziec:P sciagam od nowa jak nie bedzie dzialac to sprobuje od kumpla pendrive przeniesc ,a jak nie zadziala to zmieniam..

Opublikowano

Ehh.. Jeden problem sie skonczyl zaczal sie drugi tym razem jak wlaczam gre laduje sie juno,nagle robi sie czarny obraz i tak zostaje...

Opublikowano

hmm polecam zmienić sterownik do karty graficznej , u mnie pomogło miałem taki sam problem komp się wyłączał bo karta graficzna za bardzo sie nagrzewała itp ;)

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

a grafika ile ?

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...