Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Spec

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem którego speca kupić z tych, za NX, ponieważ te postacie są chyba najładniejsze z gry.

a) scorpion - Wcale nie jest taki szeroki jak czołg. Jest szczupły, szybki, trudno walnąć heada i go ciężko zabić jak się celuje pod headem. Ma nawet dużo hp w QR i jest ładny.

B) viper - nie jest wcale taka szybka, szybko ją zabić wystarczy nawet law żeby ją zdjął na hita. Słaby vest i mało hp w QR. Moim zdaniem to najgorszy spec.

Który z nich wybrać, żeby mieć dużo expa w QR? Vipera czy scoprion?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

a) scorpion - Wcale nie jest taki szeroki jak czołg. Jest szczupły, szybki, trudno walnąć heada i go ciężko zabić jak się celuje pod headem. Ma nawet dużo hp w QR i jest ładny.

Szeroki nie szeroki typowa postać male. Oj nie zgodze sie nie jest taki szybki a głowie ma dość dużą.To że ma duzo hp jako zombie na QR to prawda.

iper - nie jest wcale taka szybka, szybko ją zabić wystarczy nawet law żeby ją zdjął na hita. Słaby vest i mało hp w QR. Moim zdaniem to najgorszy spec.

Dla mnie jest szybka ;).Law jej nie zdejmie na hita bo ma medium vesta a nie light.Hp ma przeciętne to nie jest najgorszy spec.

Jak umiesz grac QR wiadomo bierz Viperke szybciej bedziesz uciekac przed zombie itp itd a hp na QR ma przyzwoite a scorpionem z jego speedem ciezko uciec infectowi przez co łatwo można go zarazić

Bierz Viper

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja zamiast Viper, wziąłbym Raven, jest szybsza od obu tych speców, na Quarantine Regen będzie najlepszym wyborem, Viper tylko na eli lepsza.

Opublikowano

Moim Zdanie Viper Zawsze grałem nią od samego początku i naprawdę nie narzekam na tą postać bardzo dobra szybka zgrabna i ciężko ją zabić :)

pozdro

Moje Statystki Kont Na Combat Arms EU

1. Konto --> http://en.combatarms...ickName=RamizPL--> RamizPL

2. Konto --> http://en.combatarms...ckName=L4ndryna --> L4ndryna

3. Konto --> http://en.combatarms...ame=Unbelievale --> Unbelievale

Nexon Blokuje ci konto za dobrą grę ? Nie daj się Pisz sprzeciw !

Opublikowano

Biorę jednak scorpiona lepszy i jest szybszy od normalnej postaci. Viperke to RPG-7 rozwali na hita bo testowałem i jednak dla mnie to łatwo ją trafić itp. Już zdecydowałem, biorę scopriona lepszy itp.

Temat można zamknąć.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Biorę jednak scorpiona lepszy i jest szybszy od normalnej postaci. Viperke to RPG-7 rozwali na hita bo testowałem i jednak dla mnie to łatwo ją trafić itp. Już zdecydowałem, biorę scopriona lepszy itp.

Temat można zamknąć.

Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...