Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do zmieniania IP

TheUnder12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć jakie są jeszcze programy do zmieniania IP, ponieważ HotSpot Shield mi nie działa.

A HideMyIp stracilem juz okres próbny.

Prosze pomocy.

Daje Lubie to :D

Opublikowano

Proxy Switcher - działa on na trochę innej zasadzie co HideMyIP, jednak jak dla mnie jest dużo szybszy i wydajniejszy. Na początku możesz mieć problemy z "ogarnięciem" go, jednak warto się pomęczyć. W skrócie napiszę, że działa on na tej zasadzie, że wyszukuje tobie IP, najlepiej według kraju z jakiego chcesz mieć dane IP. Program automatycznie sprawdza tobie które IP działają, i jak szybkie są. Potem możesz je uporządkować, w kolejności ze względu na szybkość

Ewentualnie możesz jeszcze spróbować Jordy Proxy Changer. Jak dla mnie jest to uboższa wersja ProxySwitcher'a

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jak chcesz wypełniać rekalmy to lepiej kupić lub znaleźć jakieś dobre proxy, bo na tych programach to już wszystkie są wykorzystane lub połowa nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...