Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Walentynkowy Kod!

Crisp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołgiści!

Walentynki to doskonała okazja by pokazać Wam jak bardzo doceniamy Wasze wsparcie. Oferujemy Wam kod bonusowy, który da Wam 24 godzinny dostęp do konta premium! By skorzystać z okazji należy użyć poniższego kodu:

FREEHUGS

(Kod należy wpisać wielkimi literami)

Oferta jest ważna od godziny 1:00 czasu polskiego we wtorek 14 lutego do godziny 0:59 w środe 22 lutego.

Jeśli nie wiecie jak użyć kodu, prosimy o sprawdzenie tej strony

Dodatkowo od godziny 6:30, 14 lutego do 6:00, 17 lutego będzie można zakupić czołg Valentine z 70% zniżką!

Opublikowano

Dlaczego dziwnie? I co brzmienie po polsku do znaczenia? Po angielsku co innego znaczy dla ciebie?

Ja nic dziwnego w "darmowe uściski" nie widzę.

Opublikowano

@Up

Tak, zsumuje ci się te dni :)

@Topic

Coś słaby ten kod. Inne gry organizują spore eventy, a tu lipa...

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Mam pytanie.

Czy jakbym dzisiaj wpisał kod to premium zacznie działać od 01:00 czy wpisac mozna go dopiero w trakcie promocji?

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

Mi przyjęło normalnie.

"Oferta jest ważna od godziny 1:00 czasu polskiego we wtorek 14 lutego do godziny 0:59 w środe 22 lutego."

Przyjeło haha. Czytajcie worldoftanks a nie tylko to forum i idiotyczne wypowiedzi uzytkownikow.

Opublikowano

Co do tego że kod jest słaby to "darowanemu koniu w zęby się nie patrzy" sępy ;p

Do autora Like bo to nie od niego zależy jaki ten kod bd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...