Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... mam problem z Yang-ami postawiłem serwa na VPS-e i problem tkwi w tym że nie wypadają mi Yangi tak samo jak idę do handlarki sprzedaje np: branze i ona nie daje mi yang czyli mam ciągle 0 Yang nie mam pojęcia co z tym zrobic więc proszę was o pomoc dlaczego nie wypadają YANGI ??:(:(

Opublikowano

Masz takie cos bo w zakladce Player --->> item_proto

Nie masz zapytania od yang Najprawdopodobniej.

Siema... dzięki za podpowiedź ale nie rozumie za bardzo o jakie zapytanie chodzi z tymi Yangami:( poprostu mam problem że zabijam np: pieski i nie wypadają Yangi jak byś mógł napisać najlepiej krok po kroku co i gdzie zmienić żeby zaczeły wypadać yangi.

Opublikowano

Ludzie... no proszę pomocy może ktoś rozwiązac ten problem z tymi Yangami dokładnie chodzi oto że nie dropią Yangi z potworków a w mob_proto jest ustawione min_gold i max_gold a mimo to Yangi nie wypadają :(

Nie piszemy postów pod postem

Opublikowano

OK chyba znalazłem problem tkwi w item_proto jest usunięty item Yang i mam prośbę jak by ktoś mógł wejś do swojego item_proto w navi.. i spisał mi co w której rubryce wpisac z góry dzięki :)

Opublikowano

Proszę

INSERT INTO `item_proto` VALUES ('2', 'ŔÎĹͳ׼ųÎ070905-121713 ', 'Polska Wersja', '0', '0', '0', '1', '0', '0', '0', '', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '0', '0', '0');

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Proszę

INSERT INTO `item_proto` VALUES ('2', 'ŔÎĹͳ׼ųÎ070905-121713 ', 'Polska Wersja', '0', '0', '0', '1', '0', '0', '0', '', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '0', '0', '0');

Kurka wodna to ta 2 Polska wersja to Yang?? myślałem że jang ma ID 1 a nie 2 :( to to ja mam w item proto a więc nadal nie wiem dlaczego nie wypadają mi yang-i proszę o pomoc:(

Opublikowano

OK juz dałem sobie z tym rady i miałem jednak racje że Yang ma ID 1 dla tych co mają podobny problem wklejcie to w item proto na samej górze mi to poomogło i Yangi wypadają

1 ??˛Ů?ŻąĚ Ş÷ąô 9 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 -1 -1 -1 -1 -1 -1 0 0 0

proszę jednak nie zamykać tematu bo ciągle 2 sprawa niewyjaśniona bo ciągle handlarze nie płacą za itemy :(

ale chyba już wiem tylko nie jestem pewny i potrzebuje poradnika wiem że na 100% był taki na mpcforym że można w item proto ustawić tak że cena sprzedaży jest 2x mniejsza niż cena kupna itemu jak by ktoś znalazł to to proszę podrzucić z góry dziękuje :)

Opublikowano

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...