Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]EliteMT2

krycha12346

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym od kogoś kto gra w elite link do tego klienta ponieważ na forum mi nie działa i nie wczytuje tej strony. Moglibyście wstawić klienta na speedyshare lub jakąś inną stronę?

Opublikowano

A nie lepiej pobrac patchera:

http://elitemt2.org/pobierz.php

?

Patcher pobierze wszystkie najnowsze pliki.

Link do clienta nie dziala jedynie do patchera

@Edit Moge Ci uploadować starego clienta bo posiadam go ale uploadował się bedzie z kilka godzin.

czyli jak pobiore patchera to wszystkie pliki już będe miał od klienta?

a tak wogule to patchera włączyłem i 30 min sie ładuje i żadnego pliku nie dodało oprócz patchskin czy jakos tak

Opublikowano

Tak , patcher dziala tak jak client wszystkie pliki Ci sciaga i aktualizuje a client ma te wade ze nie Aktualizuje się a Patcher się aktualizuje

Chyba , że wkleisz Patcher do clienta wtedy Aktualizuje.

Jak mi Patcher kiedyś nie działał to pisałam na forum do Administratora albo do Moderatora i po chwili patcher dzialal sprubuj skontaktować się z jakimś członkiem teamu na forum.

@Edit: Mi patcher dziala i to dosc szybko specjalnie go sciagnełam i po chwili około 30 sec sciaga mi pliki do Pack.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Tak , patcher dziala tak jak client wszystkie pliki Ci sciaga i aktualizuje a client ma te wade ze nie Aktualizuje się a Patcher się aktualizuje

Chyba , że wkleisz Patcher do clienta wtedy Aktualizuje.

Jak mi Patcher kiedyś nie działał to pisałam na forum do Administratora albo do Moderatora i po chwili patcher dzialal sprubuj skontaktować się z jakimś członkiem teamu na forum.

@Edit: Mi patcher dziala i to dosc szybko specjalnie go sciagnełam i po chwili około 30 sec sciaga mi pliki do Pack.

ej a dasz link do twojego folderu pack? mi sie strasznie długo ładuje :P

Opublikowano

Ok . Chwila chcesz do Packa z clienta nie aktualizowanego czy z clienta zaktualizowanego przez patcher ? bo jak z clienta nie aktualizujacego to juz moge uploadować Ci na jakiś hosting a jak z zaktualizowanego musiałbyś poczekac bo wylaczylam aktualizacje i musialabym na nowo dać

@Edit Dzisiaj Ci raczej tego nie uploaduje bo mam łącze 2mb/s i wolno leci... niech ktoś upnie Ci tego packa. Pojedyncze pliki (Typu root.eix , root.epk itp.. ) moge uploadować ale całego packu nie ;/ bo za duzo ma mb

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...