Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy avatar klanu

MaroSLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam o tuż w dniu dzisiejszym mam nastepujący Problem. Wysłałem Nowy Avatar do G1 Ale na stronie warrock.net usunołem ten stary avatar i Cały czas mi piszę Pending Na stronie warrocka i jest tylko ten nowy avatar. Ale jak wchodzę do gry to widać ten Stary ... Co jest Grane ?

Opublikowano

Może musisz poczekać albo coś jest z tym nowym avatarem spróbuj użyć jakiegoś innego avatar i sprawdzić czy działa.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Widzisz stary ponieważ, twój nowy nie został jeszcze rozpatrzony, a znaczek klanu "jakiś" przecież musi być. Pending - czyli w trakcie zatwierdzania. Musisz poczekać do momentu kiedy twój znaczek zostanie zaakceptowany przez g1 (może też zostać odrzucony).

Po tym jak roztrzygną czy twój avatar się nadaję czy nie, status z "pending" powinien zmienić się na "allowed" (oczywiście w przypadku jak zostanie przez nich przyjęty). Dopiero wtedy będziesz mógł zmieńć swój znaczek, chociaż nie od razu będzie on widoczny w grze. Z tego co czytałem ma się on updetować w ciągu 15 min, jednak z doświadczenia powiem, że może potrwać to dłużej.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...