Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaczek swojego klanu

Jacek6594

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zakładałem już temat tego typu ale problem nie minął. Mianowicie w poprzednich tematach pytałem się was co zrobić żeby widzieć avatar swojego klanu. Robiłem check files oraz relogi. Czekałem długo. Mam już tak ponad miesiąc chyba. Więc powinno być git. Jestem Masterem klanu reszta klanowiczów wszystko widzi ładnie pięknie cacy. Nawet poszedłem do kolegi i u niego się zalogowałem i o dziwo widziałem znaczek na swoim koncie. Więc myślę że to coś z plikami warrocka. Nie wiem mam coś podmienić ? Próbować dalej z check files ? Czekać ? Podmienić pliki ? A jak podmienić to jakie ? I jak ?

Za pomoc daje lajki :)

Z góry dzięki.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

@up Ale podobno da się to zrobić bez reinstala. Podobno podmienia się jakieś pliki. A że powiedziałeś mi reinstal ... Tyle to ja sam potrafie.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Podam Ci mój przykład :) Jeżeli masz jeszcze premium to poczekaj aż się skończy to Ci się pojawi ja tak miałem, żadne reinstal nie pomogło ...

Kaszubak

Opublikowano

@up No mam premium na około 12 dni. Poczekam aż się skończy. Ale dziwi mnie to że u kolegi jest wszystko ok gdy loguję się na to konto. Temat do zamknięcia łapcie po lajku.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

tego sie nie da naprawic ja jestem masterem swojego clanu i tez tak miałem ale sie tym nie przejmowalem lecz pewnego dnia wchodze i bylo widac ;D

64l7.png

Opublikowano

@up Ale podobno da się to zrobić bez reinstala. Podobno podmienia się jakieś pliki. A że powiedziałeś mi reinstal ... Tyle to ja sam potrafie.

Nie wiem czy już to tobie pisałem, czy nie. Co prawda rzadko pomaga, ale pomaga więc waro spróbować.

Możesz podmienić ten plik, odpowiada on właśnie za textury clanowe w WR. Ale tak na marginesie. Jeżeli posiadasz antywirusa, to go przed tym wyłącz.

Plik:

http://www.mediafire.com/?y9dxjuq47m3vknd

Skan:

https://www.virustotal.com/file/cf45206b1cbf6a4e376da16067f3e2d53ab75b69b918a0c889f6af296d662a22/analysis/1329155751/

Podmień go w folderze X:\xxxx\War Rock\texture\UI\Temp, oczywiście po uprzednim rozpakowaniu.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...