Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Opti fine przebijanie tekstur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po zainstalowaniu opti fine tak jakby mi sie tekstury przebijają ss:http://imageshack.us/photo/my-images/696/20120213120052.png/ takie coś mi sie wyświetla i czasem tekstury migają . Jak to naprawić??

Ps.Bez tekstur jest to samo

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Po prostu chunki ci się nie załadowały, wyjdź i wróć na swój świat.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Chunki ci się nie chcą załadować lub bug z optifine. Wiem że jest taki właśnie bug w nim.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Nom to jest bug z optifine a jest możliwość usunięcia tego bugu bo bez opti fine mam 10fps a z nim ok 70fps

Proszę o pomoc

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Bywalec
Opublikowano

Zobacz czy nie ma aktualizacji, przy następnej, na pewno to poprawią, jaką masz wersję MC?, Tylko Ty chyba masz taki błąd, bo ja nie mam.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Mam wersje 1.1 Na multicore a ty??

Bywalec
Opublikowano

Ja także, nie wiem dlaczego, a masz najnowsze stery do karty graficznej?, reinstall próbowałeś? mc i na nowo opti fine. Ale nie force update tylko z usunięciem .minecraft

5jJNSGS.png

Opublikowano

Emmm ok na razie problem rozwiązany . Po prostu zainstalowałem wersję standardową i bug znikł a poza tym wyciągam ponad 100fps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...