Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszamy TNT-Mania! Serwer FB [24/7] [Non Premium] [OFF WL] [Slot 15]

Kamifox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TNT-Mania

***************************IP***************************

188.165.226.40:25071

Informacje:

Sloty: 15

White lista: OFF

Typ: FB

PvP: Tylko w wyznaczonych miejscach !

Premium: OFF

Zwierzęta:ON

Nether:ON

Potwory : ON

Team:

Kamifox- Właściciel

Kurcze- Moderator

Pluginy:

jest Dużo na Questy,warpy,itp ;)

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

Witam od razu przejdę do rzeczy serwer to istna parodia serwerów . Cuboid prawie na całą mapę , a spawn woła o pomstę do nieba . Jeżeli to tryb FB to po co questy ? przecież to pasuje do sur/rp , a nie fb . Dodatkowo admin to dziecko , a gracze dokładniej brak też świadczy o jakości serwera . Pluginy są wysypane i źle konfigurowane . Brak kreatywności . Jeżeli dla ciebie wieżowiec to puste środku szklane kloc to ok dodatkowo na jakim serwerze widzieliście wydzieloną trasę , ale jest na to sposób wystarczy puść na cmentarz i jesteś wolny . Za dużo komunikatów na oraz dopisek TNT-Mania po prostu śmieszne . Za mało slotów ( chociaż przy takich tłumach nawet 500 było by za mało żarcik ) 15 to po prostu śmieszne standardem jest teraz 20 . Do admina ile ty masz lat za to , że napisał twoja stara do osoby która mnie wyzwała po tym jak napisałem , że go głowa boli bo widać , że dziecko tylko pisało hahaha oraz omg ... i dostałem bana .

Ocena serwera :

-2/10

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

bo mnie przezywałeś drogie dziecko, weź powiedz swojej mace żeby cie lepiej wychowała noobie i dla tego bana dostałeś bo serwer innym się podoba dupku narka ! a lat mam 14 i się ciesze z tego

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

To pokaż logi i nie ciebie tylko gracza na pierwszą literą p oraz jakie to wyzwisko , że bolała go głowa ? . Wiesz nie będę zniżał do twojego poziomu . Uważam rozmowę za zakończoną .

Ocena serwera

-2/10

No pokaż logi

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

TNT-Mania

***************************IP***************************

188.165.226.40:25071

Informacje:

Sloty: 15

White lista: OFF

Typ: FB

PvP: Tylko w wyznaczonych miejscach !

Premium: OFF

Zwierzęta:ON

Nether:ON

Potwory : ON

Team:

Kamifox- Właściciel

Damianek- Admin

smok26- Mod

Pluginy:

jest Dużo na Questy,warpy,itp ;)

Opublikowano

Dodacie do WL ? bo widze ze jest wprowadzony, to juz bedzie normalne ze w ciagu dnia 2 razy jest wgrywana mapa od nowa?

Nick: Solista

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...