Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Też macie takiego Buga

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to bug czy co ale często podczas gry mam takie coś że przestaje chodzić mi myszka . Nic nie mogę zrobić postać staje bez ruchu , żaden skill nie działa . Po 2-7 s ustepuje i znowu mogę grać. Kiedy mam tego buga to gra chodzi płynnie wiedz to nie jest lag. A myszką mogę normalnie ruszac [ kursor chodzi po ekranie] tylko żadna akcja nie jest wykonywana .

Opublikowano

To jest potężny lag i chwilowe zerwanie połączenia z serwerem gry. Często ostatnio wynika to z winy RIOTu, gdyż wiele osób się na to skarży.

I są to osoby wyposażone często w bardzo dobre PC tak, że teoretycznie nie powinni tego doświadczać więc powód jest taki jak w/w.

Takie coś możesz rozpoznać po tym, że nagle wszystkie paski życia znikają, miniony są nieśmiertelne i nawet po odlagowaniu czasami widzisz je chociaż tak naprawdę ich nie ma.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Tak jak kolega, jest to potężny lag. Może się zdarzyć że któraś z postaci się zbuguje i nie będziesz mógł jej nawet namierzyć. Ten Bug jest już od dłuższego czasu. Np. Tryndamere zbugował mi się tak że cały czas wirował i nie było szansy go namierzyć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...