Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sponsor szuka graczy

BurakxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

notka dla panq admina : prosze nie usuwac i nieodsylac do dziali szukam kumpli do gry poniewaz jestem sponsorem i szukam skladu ludzi ktorzy beda grac sami (ja nie jestem czlonkiem), pozatym niedosowal bym sie do obowiazujacego wzoru . szukam teamu ktory bedzie grac w metin2, oferuje koszulki klanowe oraz vt i strone internetowa, organizacja wyjazdow na turnieje najblizszy to comt2 w bialogardzie (marzec) oczekujemy : wysokich poziomow na privach z przedrostkie. Fsg oraz zrobienie gildi i dazenie aby byla top 1 podania prosze pisac w temacie i odpowiadac pokoleji wiek . Nick . Starz . Najwiekszy lv na priv jakim ?

Opublikowano

uzywam wersji mobilnej tego forum na qwerty ciezko ogarnac jutro moge zrobic wszystko na pc

Opublikowano

wejdz na esl.eu czy cybersport.pl poczytaj o e-sporcie, lanach taki zielonek jak ty nadal tkwi na pvp w m1 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...