Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ominąć Gameguard I Problem Z Koc Summon Dem!

miszczu667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witajcie. Mam pytanie, a mianowicie jak ominąć GameGuard ? Jestem początkującym hakerem i nie mam w ogole pojęcia jak sie do tego zabrać, czy mógłby ktoś napisać mi to w punktach, z ewentualnymi linkami do downloadu potrzebnych programów ?

2. The program cannot update the installed version of Skillz.Wz because of following reason:

c\programfiles\maplestoryeurope\skillz.wz : uknown version,

:(

Czy mógłby mi ktoś poradzić co mogę z Tym zrobić ?

Opublikowano

1 zacznijmy od tego masz piękny temat nurtujące was pytania

po 2 ,nie ma game guard już tylko hackShield

po 3. ten komunikat ozbacz że masz już już wgrany jakiś dem albo nd nie wiem co tam asmz porpostu jak tamtego nie chcesz a chcesz mieć to to wrzuć do folderu z ms orginalny skill.wz i spróbuj drugi raz

po 4 hack shielda można ominąc bypassem

jyh.jpg
Opublikowano
1 zacznijmy od tego masz piękny temat nurtujące was pytania

po 2 ,nie ma game guard już tylko hackShield

po 3. ten komunikat ozbacz że masz już już wgrany jakiś dem albo nd nie wiem co tam asmz porpostu jak tamtego nie chcesz a chcesz mieć to to wrzuć do folderu z ms orginalny skill.wz i spróbuj drugi raz

po 4 hack shielda można ominąc bypassem

A Czy mógłbyś mi dać link do tego bypassa ?

Opublikowano

@up wejdz w temat gdzie jest xalubi's trainer i tam razem z tym będzie bypass , proste ? Po 2 wklej czysty skill.wz do folderu i wtedy możesz z patchować

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

lookni w temat simpson's patcher's tam masz summon koc dem

Opublikowano

i ja do tego jeszcze używam ibota i nd summon szybko lecą potki le lvl też ja kbd miał chiwlkę to zrobię tutka :D

@lenart miałeś dzisiaj nie pomagać ?? o.0

jyh.jpg
Opublikowano

czlowieku zrobilem sobie "lekka "przerwe ile mozna :D potem na noc sobie botka zostawie, a na mpc zagladam i pomoge jak jeszcze nie napiszesz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...