Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LOS PROBLEMOS] STEAM

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . mam pytanie czy wy też macie problemy ze steamem ? gdy próbuje się zalagować na steama na kompie który przyjechał z naprawy to nie mogę . już myślałem że mi ukradli konto . ale na lapku idzie się zalogować . za to pisze że brak połączenia po czym wczytuje sklep i bibliotekę ale 0 znajomych online . i gdy klikam moją ikone pisze że problemy z połączeniem . WHY !!!

kupiłem dziś 6 gier w empiku na promocji 2 w cenie jednego za 140 zł . i w nic nie mogę grać !!

Opublikowano

poczekaj bo cos robia :) jutro juz powinno dzialac . Tak trudno zrozumiec -.- I tak temat juz o tym jest wiec po co robisz kolejny

Opublikowano

a na lapku jak się logujesz to znajomi normalnie się wyświetlają?

bo w sumie mam tak samo z tym że do niedawna nie działała mi nawet stronka steampowered.com ale teraz już działa aczkolwiek dalej nie działa lista znajomych i nie moge grać

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

no mam to samo co kolega up. myślałem że to to że odpaliłem steama z dysku d . a c był formatowany i nie instalowałem go . po prostu wszedłem w folder steam i poczekałem asz się dostosuję . i dupa jednym słowem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...